szewcbezbutow Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 Witam, nie pamiętam dokładnie całego snu, ale jeden fragment bardzo utkwił mi w pamięci. Otóż moja prawa ręka była ucięta na wysokości połowy przedramienia, nie krwawiła ale widziałam ją w środku- czerwoną, oczywiście mięso, ale nie było kości. Nie pamiętam czy ktoś mi ją odciął, czy ja to zrobiłam. Natomiast później w jej miejsce ktoś przyszył mi nową, też ludzką.. Na początku widać było szwy, jednak później zniknęły. Ten sen utkwił mi w głowie i zastanawiam się, co to może znaczyć? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź Cytuj
bogucha Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 obcięta ręką oznacza jakieś nieszczęscie ;/ albo np. niewierność ze strony najbliższych przyjaciół . nie jestem pewna, ale prawa ręka oznacza mężczyzne, a obcięta prawa ręka może oznaczać smierć rodzica, tu > ojca. bardzo zły sen... Cytuj
bogucha Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 ale nie wiem co moze oznaczać to doszycie ręki, jakiejś innej. może chodzi w tym snie o to, ze stracisz zaufanie wsród przyjaciol i bedziesz zyla w nieszczesciu, ale potem wsyzstko znowu wroci na swoje dobre miejsce i bedzie ok. ? nie wiem moja sugestia taka. Cytuj
Slawomir Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 Witam! Moim zdaniem w tym śnie chodzi o jakieś problemy związane z pracą (prawa ręka meska zas reka jako narzędzie pracy). To że ja pszyszywaja świadczy że sa to problemy przejściowe. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi