Gruby_92 Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 A więc tak: Ostatnio pare dni temu miałem dziwny sen stałem na skarpie i nagle leciałem w przepaść w czaarna dziure i gdy już miałem uderzyć o powierzchnie to sie obudziłem,to znaczy wyskoczyłem z łóżka. Pomoze mi ktoś bardzo proszę odpowiedzieć. PS.Z góry dziękuje wszystkim... Cytuj
bogucha Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 klasycznie : sny o upadku czy spadaniu z wysokosci są natury seksualnej. Spadanie we śnie zapowiada utratę poważania, władzy i wiary we własne siły. Trzeba będzie zrezygnować z planów i przedsięwzięć. Sny o spadaniu ze schodów, z wysokich budynków lub skały mogą być związane z tego, że przecenialiśmy swoje możliwości w życiu osobistym lub zawodowym. Cytuj
bogucha Napisano 29 Grudnia 2010 Napisano 29 Grudnia 2010 a tą przepaść widziałes jak spadałes, czy tylko wiedziałes ze spadasz gdzies w dół ale tego nie widziales gdzie? Cytuj
Gruby_92 Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Napisano 7 Stycznia 2011 widziałem ta przepaść i jak już miałem uderzyć o ziemie to sie obudziłem to znaczy zerwałem sie z łóżka i byłem przestraszony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi