behind66 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Niedawno śniło mi się, że byłam nad jeziorem ukrytym w lesie. Było ciemno, jezioro było bardzo małe. Nagle do jeziora wszedł mężczyzna o anielskich skrzydłach, które były tak ogromne, że ledwo zmieściły się w jeziorze. Anioł szaleńczo machał skrzydłami i rzucał się po jeziorze jak obłąkany. Chwile później wzdłuż linii brzegowej usiadło mnóstwo innych aniołów, kobiet i mężczyzn o niewielkich skrzydłach. Ubrani byli jak normalni ludzie. Anioły zaczęły machać skrzydłami tak, że w okół rozbrzmiewał donośny dźwięk ich trzepotu. Jeden z aniołów, chyba była to kobieta, założył mi parę skrzydeł i kazał robić to samo. Dodam, że wszystkiemu przyglądali się jacyś ludzie, w tym mój były chłopak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Droga behind66 A powiedz jak się czułaś kiedy słyszałaś ten dzwięk? I jak reagował na to Twój chłopak? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
behind66 Posted July 3, 2008 Author Share Posted July 3, 2008 czułam strach i niepewność uśmiechał się do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 behind66 wygląda na to, że czegoś się obawiasz i miotasz się. Trudno wyczuć w jakim kontekście wyśniłas owy sen ale jakby spojrzeć na sprawę z Twoim ukochanym- to tak jakbys czuła, że ogrom emocji przerasta Twoje pojęcie. I nie wiesz co zrobić. A zobacz on się usmiecha, czyli zachęcia do podejmowania dalszych kroków. Czy to nie jest czasem to na co czekasz? Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
behind66 Posted July 3, 2008 Author Share Posted July 3, 2008 masz racje, ostatnio rzeczywiście przerasta mnie ogrom emocji, a uczucia miedzy nami zdaje sie, ze budza sie na nowo, chyba czas na wykonanie kolejnych krokow . dzieki bardzo, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts