sosik89 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 śniło mi się, że jadłam bułkę i znalazłam w niej pęk brązowych włosów... Pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 a coś więcej z tego snu pamiętasz? Jak sie czułaś jak to zobaczyłaś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Jasne, że pomoże Napiszę może skrótowo - sądzę, że może okazać się, że nieprzyjemnie się zawiedziesz na jakiejś sprawie, którą chciałabyś jak najszybciej rozwiązać. Coś może iść nie po Twojej myśli. Pozdrawiam gorąco! Zobacz, jak ludzie się biją o Twoją interpretację Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosik89 Posted July 4, 2008 Author Share Posted July 4, 2008 nie pamiętam za bardzo nic więcej, tylko te włosy, ze zwiazane były chyba xczerwoną nitką i w srodku w bułce były, byłam zła że pieką bułki z włosami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosik89 Posted July 4, 2008 Author Share Posted July 4, 2008 aaa i dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 a tam biją się sosik więc też uważaj na swoją złość. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosik89 Posted July 4, 2008 Author Share Posted July 4, 2008 dziękuję wam bardzo ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Służymy pomocą, interpretacją i czym tam jeszcze chcesz :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 a prosze bardzo od tego jesteśmy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts