Skocz do zawartości

matka która urodziła dziecko lub jest w ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Wiele razy,powtarzał mi się pewien sen. Sniło mi się że moja matka właśnie urodziła dziecko albo że jest w ciąży. Mama ma prawie 60 lat i z racji wieku nie może mieć już dzieci. Ma już czworo dorosłych. Ponieważ ten sen powtórzył mi się już ze 30 razy na przestrzeni ok 3 lat to bardzo chciałabym prosić o zinterpretowanie go. Jeśli ktoś może mi pomóc to bardzo o to proszę.

Gość winteer
Napisano

Wiesz diolan

Nie zawsze sny są tak oczywiste jak się wydają.

Normalnie jak kobieta spodziewa się (zwłaszcza pierwszego) dziecka, to zdaje sobie sprawę z tego, ze jej zycia w jakiś sposób sie zmieni. Daje życie nowemu istnieniu.

A jesli ten symbol przełozyc na sen, to moze odnaczać, że w zyciu Twojej matki moze się pojawić coś zupełnie nowego, coś czym bedzie się musiała zająć i opiekować by "rosło" (tak samo jak rosną dzieci, które wymagaja opieki) - tyle ze tytaj moze chodzic o różne rzeczy - nowe zajęcie, nowa pasja lub hobby, nowe plany na resztę życia... albo ze poprostu przydało by jej sie cos takiego - zwłaszcza ze jej własne dzieci dorastaja i wyfruwaja z gniazda... i żeby nie czyła pustki w domu, dobrze jest się oddać jakiemus zajęciu, które daje satysfakcję... cos co mogła by pielęgnować.

No to chyba tyle moich skojarzeń odnosnie Twojego snu :usmiech:

Pozdrawiam i życzę udanego Sylwestra, gorącego karnawału, szczęśći a i sukcesów w dalszych latach

Napisano

Dziękuję za interpretacje. Oczywiście jestem także ciekawa innych opinii więc czekam na następne. winteer dziękuję także za życzenia. Zyczę Ci szczęścia, spełnienia marzeń i abyś też znakomicie się bawiła na sylwestrze i w życiu.