Exyou Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Witam! Miałem dzisiaj dziwny sen,w zasadzie nie pamietam żeby mi sie taki przydarzył,no może pare razy ,najkrócej można powiedziec tak:Pobiłem się w szkole z kolegą.Wiem co to za kolega,chodze z nim naprawde do szkoły ,nie mamy nic przeciwko sobie raczej sie lubimy.W snie wyszło, że to ja go raczej pobiłem,przynajmniej bardziej niż on mnie,jesli to ma znaczenie.Wiadomo pozniej przyszli nauczyciele i chcieli mnie wyrzucic ze szkoły;).Co może oznaczac ten sen? Cytuj
Gość winteer Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Sny czasem potrafią przejaskrawiać sytuacje z reala. może jest jakis powód, ze troche sie zdenerwowałeś na kolegę? Cytuj
InvadersMustDie Napisano 2 Stycznia 2011 Napisano 2 Stycznia 2011 Win, czasami aż za bardzo! Miałem pewien przypadek kiedyś. ; ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi