StJimmy90 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Witam. Okazja snu jest szczególna gdyż był to sen w dniu gdy kończyłem 18 lat. Śniło mi się że spałem jakby w akademiku, gdzie nocowała cała moja szkoła i nawet znajomi z poprzednich szkół. W środku nocy obudziłem się, wziąłem pistolet i poszedłem zabić dwie rówieśniczki. Przy jednej wyciąłem kawałek jakiegoś materiału z belki (jakby mydło). W śnie byłem bardzo przestraszony, że mnie złapią, ale z drugiej strony byłem spokojny bo zrobiłem wszystko żeby zatuszować dowody. Wieczorem następnego dnia miał odbyć się sąd-apel gdzie władze szkoły miały ogłosić kto jest mordercą. Wszyscy stali na polu przed tym akademikiem (spokojny, pogodny wieczór) i czekali aż przyjedzie bus z "sędziami". Gdy przyjechał okazało się że wyniki miała ogłosić moja koleżanka- Turczynka (normalnie poznałem ją w Turcji podczas wakacji 2007). Gdy wyszła z busa spojrzała na mnie i ruszyła w głową w geście odmowy (tzn. na boki jakby mówiła "nie"). Poczułem wtedy ulgę, że to nie ja będę osądzony. I wtedy sen się skończył. Gdy się obudziłem przed dłuższą chwilę nie wiedziałem czy zrobiłem to na prawdę czy nie. Strasznego miałem kaca moralnego zaraz po obudzeniu się. Pierwszy raz w życiu. W realu dziewczyny które uśmierciłem znam jedynie z widzenia ze szkoły. I tak dokładnie to pamiętam tylko jedną, drugą jak przez mgłę. Proszę o pomoc w interpretacji gdyż sen był z serii niezapomnianych i wywarł na mnie piętno w jakiś sposób. Szczególnie w dzień 18 urodzin. (które obchodziłem wczoraj). Paweł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 StJimmy, widać, że jest Ci ciężko w związku z pewną sytuacją, sprawą, szukasz jej rozwiązania, ale jedyne, co możesz zrobić to myśleć, jak można to rozwikłać. I na tym się kończy. Często jesteś w swoich decyzjach zagubiony, szukasz pomocy gdzie tylko możesz. Często także udaje uciec Ci się przed konsekwencjami swoich czynów. Pamiętaj jednak, że to tylko do czasu i pewnego dnia może okazać się, że Twoje nieczyste sumienie weźmie górę nad resztą i kaca moralnego będziesz miał nieco dłużej niż tylko po przebudzeniu. Pozdrawiam ciepło! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StJimmy90 Posted July 5, 2008 Author Share Posted July 5, 2008 Dzięki Ci wielkie. Jest jedna sprawa której nie wiązałem dotychczas z tym. Zachowałem się dupnie i mam duże wyrzuty. Samo sedno. DZIĘKI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Bardzo się cieszę, że pomogłam! Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts