michu007 Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 (edited) Śniło mi się, że razem z mężem oglądam mieszkanie, które chciała kupić nasza córka. Byłam zachwycona tym mieszkaniem, chociaż było ono dość ponure, panował tam nieład, stały jakieś kanapy i szafa w której było dużo powbijanych gwoździ. Mnie to wszystko się bardzo podobało. Dalej śniło mi się, że leżę w łóżku z jakimś mężczyzną i widzę, że mam bardzo brudne stopy. Było mi wstyd i chowałam je pod kołdrą przed nim. Co mogą oznaczać takie sny? Proszę o pomoc. Edited July 5, 2008 by Aneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Michu, sądzę, że sen chciał podpowiedzieć Ci, abyś w relacjach z córką zawsze była szczera i prawdomówna oraz wyrażała swoje zdanie i nie bała się ew. wymiany zdań. Sen o spaniu z mężczyzną w łóżku i brudnych stopach mówi, że gdzieś tam w środku żałujesz, że kiedyś nie podjęłaś jakiejś decyzji. Wydawać się też może, że wstydzisz się, boisz mówić o wielu sprawach, które sa dla innych ludzi ważne. Sądzę, że należy to przezwyciężyć. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts