Guest Vanilia22 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Sen był ogólnie bardzo długi lecz pamiętam kilka scen. 1. Ciemna noc. Jestem na ostatnim piętrze w bloku moich staruszków. Zima wszędzie śnieg. Mama mi pokazuje na balkonie swoja firmę. Widze na dole kilka budynków a między nimi krzątającego się mego brata. W koszuli nocnej mogłabym tak obserwowac całą noc. Zauważamy z mamą, że sobie nie radzi więc wsiadamy razem w samochód i jedziemy. A na miejscu go nie zastajemy tylko palące się światła przed budynkami. 2. Śniła mi się policja a właściciwe komisariat. Czułam się trochę jakbym ogladała serial. Jacyś policjanci narzekali, że musza pilnowac dwóch wyrostków. Byli tuż przed maturami ale coś złego zrobili i musieli ich przesłuchac. Przed ich biurem było wejście a tam stało biurko gdzie spisywała protokoły jakas policjantka. I przyszła pewna dziewczyna, która chciała zgłosić, że ci dwaj coś skradli. Bardzo płakała i nie wiedziałam jej twarzy bo była skulona i włosy zasłoniły jej twarz. 3. Łazienka była najbardziej makabryczna. Gdy weszłam aby umyć ręce zobaczyłam wiszące pranie na górze a w wannie brudna wodę. Lecz nie było tam nic szczególnego. Po jakimś czasie nowu tam wróciłam i zauważyłam, że w tej wodzie jest jakas postać, lecz bałam się na to patrzeć. Za trzecim razem wyłonił sie trup mężczyzny. To był znany aktor ale miałam wrażenie, że chce się z tej wody wydostać a nie może. Postanowiłam mu pomóc. I z chwilą kiedy wzięłam jego głowę na powierzchnię jego postać zmieniła się w kobietę, którta w ustach miała białą pianę. Nie wiem czy udało mi się ją uratować. A potem znowu wrociłam do wyjściuowej sceny ale już był dzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Vanilko. Sen pierwszy mówi o tym, że musisz przestać przyjmować i dawać tak wiele pomocy. Jeśli ktoś potrzebowałby jej, na pewno by o tym powiedział. Sprawia to, że stosunki między Tobą a kims mogą się oziębić. Skoro widziałaś to wszystko z balkonu w niepełnym stroju, można dodać, że zabierasz się za coś nie mając o tym odpowiedniego pojęcia. Ale wszystkiego idzie się nauczyć. Część druga wyraźnie ukazuje, że czujesz się troszkę pogubiona we wszystkim co się teraz dzieje. Z jednej strony wszystko jest uporządkowane, a z drugiej widzisz straszny chaos i bałagan. Masz teraz na głowie wiele spraw i może sprawić to, że w najbliższym czasie staniesz się nerwowa, wręcz nieznośna. Musisz nauczyć się panować teraz nad swoimi nerwami - to bardzo ważna umiejętność. Sen ostatni ukazuje Ciebie, która chce wszystko poukładać, ale również i o czymś przykrym zapomnieć. Jest jednak wiele przeszkód. Z jednej strony nie masz teraz czasu o tym myśleć, a z drugiej wiesz, że nastąpić może wiele komplikacji. Twój problem może w najbliższym czasie zmienić się w znacznie mniejszy, co nie oznaczać jednak będzie, że kłopot ten stanie się na tyle małym, aby go zbagatelizować do złośliwości losu. Pozdrawiam serdecznie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vanilia22 Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 dzieki Anetko jesteś wielka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 oj, niestety tak.. 176 cm wzrostu to dużo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malenka123 Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 sniło mi sie ze moja przyjaciólka wykrzykiwała do mnie i do reszty moich znajomych ze nas nie nawidzi. nie lubi. co to oznacza?? nie chce jej stracic:_smutny: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts