Skocz do zawartości

DWIE ZDRADY JEDNOCZEŚNIE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ten sen nieźle namieszał..no więc szłam korytarzem w jakims hotelu i weszlam do najblizeszego pokoju i zobaczylam lezacych na lozku mojego kumpla ze swoja dziewczyna i mojego chlopaka...moj kumpel siedzial troche obok a moj chlopak nagle pocalowac namietnie dziewczyne tego mojego kumpla. no i ja poczulam sie zaklopotana i wyszlam a potem calowalam sie bardzo namietnie z jakims nieznajomym chlopakiem na schodach. o co moze chodzic bo ja w oglole nie mam pojecia co o tym yslec a zalezy mi na tym. prosze o pomoc

Napisano

witam! evelin! :lol: ja takze mialam taki sen i rowniez czekam na opinie kogos kto wie co to moze znaczyc :wink: pozdrawiam

Napisano

Sen może nieść ostrzeżenie, pouczenie, bądź obrazować to co się wydarzyło. Jeśli sytuacja ta nie miała miejsca, to być może powinnaś uważać na chłopaka jak i również sama powinnaś mieć się na baczności :smile:

Jeśli obrazuje wasze stosunki obecne, to z pewnością w podświadomości wyryta jest jakaś drobna zazdrosc i chęć rewanżu...oczywiście nie koniecznie na taką skale. Sen ten może przedstawiać także Twoją wyostrzoną czujność...na sprawy typu: zdrada, zwyczajnie być może masz jakieś przypuszczenia, niekoniecznie zgodne z prawdą. Po prostu lepiej się upewnić w Twoim przypadku, czy wszystko jest na swoim miejscu, że sie tak wyraże...

Tylko wnosze apel o nie popadanie w histerie zdrady! :wink: Bo ścigać będzie mnie zgraja, mających dosyć natrętności swych dziewczyn, facetów... :razz: :lol:

pozdrawiam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...