Skocz do zawartości

Cukierki :)

Gość Rokka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej,

Śniło mi się, że z ogromnego pojemnika wybieram cukierki, tylko te najlepsze. Z każdego rodzaju wybieram po 3 sztuki. Potem niosę je do piwnicy ;/ Piwnica jest umeblowana jak dom i w sumie to nie widać,że to jest piwnica. Chowam cukierki do szafki. Wiem, ze zjem je potem.

Proszę o interpretacje snu, a zwłaszcza tej liczby 3. :)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Rokka cukierki mówia o zakochaniu się.Chowasz te cukierki jakbyś miłośc chowała na później a piwnica to podróż w nieświadomość.W piwnicy widzisz to co w twoim zyciu nabiera większego znaczenia.Jesli zanosisz lub wynosisz z piwnicy produkty spożywcze to oznaka zakochania się .Chowanie do szafy także zwraca uwagę ,że boisz się stawić czoło życiu lub problemom jakimś( tutaj wychodzi że cukierki-czyli miłośc słodycz) i swoim zobowiązaniom. 3 wskazuje na jakis trójkat zaplatanie się w coś lub dziecko połączenie 1+2=3.Trzy reprezentuje ciało umysł i duszę.Trzy Afirmacja życia, ekspresja twórcza. Narodziny. „Jeden" (męski) i „dwa" (żeński), łącząc się dało „trzy". Dwie opozycyjne, lecz dopełniające się siły tworzą trzecią jakość: wspólne dzieło. Trójkąt symbolizujący „Trójcę", która jest wyrazem życia, kreacji.

Napisano

Jakie Ty masz myśli do snu, co Ci przychodzi do głowy (chodzi o luźne skojarzenia).

Napisano
Rokka cukierki mówia o zakochaniu się.Chowasz te cukierki jakbyś miłośc chowała na później a piwnica to podróż w nieświadomość.W piwnicy widzisz to co w twoim zyciu nabiera większego znaczenia.Jesli zanosisz lub wynosisz z piwnicy produkty spożywcze to oznaka zakochania się .Chowanie do szafy także zwraca uwagę ,że boisz się stawić czoło życiu lub problemom jakimś( tutaj wychodzi że cukierki-czyli miłośc słodycz) i swoim zobowiązaniom. 3 wskazuje na jakis trójkat zaplatanie się w coś lub dziecko połączenie 1+2=3.Trzy reprezentuje ciało umysł i duszę.Trzy Afirmacja życia, ekspresja twórcza. Narodziny. „Jeden" (męski) i „dwa" (żeński), łącząc się dało „trzy". Dwie opozycyjne, lecz dopełniające się siły tworzą trzecią jakość: wspólne dzieło. Trójkąt symbolizujący „Trójcę", która jest wyrazem życia, kreacji.

Nom, zakochana to ja jestem, ale w sobie hii. No chyba ze to jest moja przyszłość hihi i dopiero się zakocham ;p

Proszę o jeszcze jakieś pomysły na interpretację.

Gość winteer
Napisano

Cukierki, słodycze, dla mnie to rodzaj przyjemności, zwłaszcza jak wybieram te najlepsze, najbardziej satysfakcjonujące ogromnego "pojemnika możliwosci" :mniam:

Może to oznaczac jakieś ogólnie drobne przyjemności zachomikowane na potem.. do wykorzystania w odpowiednim czasie.

Rokka, nie napiszę Ci co oznacza trójka, bo liczba 3 to dla mnie poprostu trzy czegoś.