Macknull Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Ponawiam pytanie z SB z racji tego że zostałem olany no... nie przez wszystkich, ale i tak zależy mi na większej ilości odpowiedzi Mogę w jakiś sposób określić, czy dany przedmiot posiada jakąś hm... energię ?? Semi zasugerował, że każdy przedmiot ją posiada, więc chodzi mi o rozpoznanie, jak duża ona jest w tym specyficznym przedmiocie Cytuj
Gość alathea Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 wszystko wysyla jakas energie/promieniowanie bardzo z grubsza mozesz ocenic "na dotyk" - zblizasz dlon i czujesz promieniowane - pulsujace albo ostre, silne badz slabe mozesz uzywac wlasnych kodow i wyobrazni wybierz sobie cos, co bedzie sluzylo za miarke - wyobraz sobie ten wskaznik przy/nad tym przedmiotem albo zamknij oczy, umiesc reke nad przedmiotem a w myslach obserwuj wskaznik mozesz tez ustawic sobie jakies inne kryteria oceny - np. kolory byle sie tego trzymac Cytuj
Macknull Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Napisano 4 Stycznia 2011 Hmmm... rozumiem. Wydaje mi się, że wyczuwam coś, co promieniuje z tego przedmiotu. Czuję też jakby delikatne ciepło. Obawiam się jednak, że moje spostrzeżenia mogą nie być obiektywne. :/ Cytuj
Ulf Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 Pogadaj z jakims " wahadelkowcem" Oni sie specjalizuja w "energiach... Cytuj
Gość alathea Napisano 4 Stycznia 2011 Napisano 4 Stycznia 2011 a wahadelko- tez dobry pomysl poszukaj, na forum jest sporo roznych tablic do sprawdzania albo zrob wlasna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi