laggona Napisano 7 Stycznia 2011 Napisano 7 Stycznia 2011 WItam serdecznie! Uprzejmie Was proszę, tutaj zgromadzonych i doświadczonych:) o interpretację snu Śniło mi się, że szłam z koleżanką po mieście, na autobus, który jechał na lotnisko, bo musiałyśmy tam być o 14 50. Przechodziłysmy koło zakonu i przed wejściem stał tam srebrny samochód. Koleżanka sprawdziła drzwi i okazało się, że auto jest otwarte. wsiadła i odjechała. Ja, ze strachu weszłam do tego zakonu i zakonnica się mnie spytałą co ja robię, a ja, że szukam toalety... i uciekłam!! widziałąm jak ta mniszka wzywa pomoc i wysyła policję za koleżanką. zadzwoniłam więc do niej, żeby porzuciła gdzieś w uliczce samochó i uciekała, a sama pobiegłam na ten autobus. na przystanku okazało się, że byli sami murzyni... sprawdzając w senniku, murzyn i zakonnica mają takie samo znaczenie: "ostrzezenie przed przesada". czy ktoś może mi wyjaśnić co to dokładniej znaczy??? będę wdzięczna za każdą sugestię. dziękuję, pozdrawiam! Cytuj
laggona Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Napisano 8 Stycznia 2011 up czy ktos moze mi zinterpretowac znaczenie snu, to bardzo wazne... dzis mialam tak jakby pierwsza czesc tego snu, ze zanim szlam z kolezanka, bylam w duzej galerii handlowej i biegalam!! za żółwiem.. dopiero po wyjsciu z galerii się spotkalam z koelzanka.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi