krista75 Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 witam sniło mi sie(moze to smieszne ) byłam w belweterze i zegnałem prezydenta kaczynskiego ktory wiadomo juz nie zyje ale ja byłam na jego pogrzebie i podeszłam do trumny pozegnac sie z nim i zrobiłam mu krzyzyk na czole.co taki sen moze oznaczac? Cytuj
krista75 Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Napisano 8 Stycznia 2011 nie był tylko znaną postacią i był dlamnie obojetny Cytuj
Joanna2k Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 Może kogoś pozegnasz kto jest bardzo dobrze znany ludziom w twoim otoczeniu..... Cytuj
Slawomir Napisano 8 Stycznia 2011 Napisano 8 Stycznia 2011 witam sniło mi sie(moze to smieszne ) byłam w belweterze i zegnałem prezydenta kaczynskiego ktory wiadomo juz nie zyje ale ja byłam na jego pogrzebie i podeszłam do trumny pozegnac sie z nim i zrobiłam mu krzyzyk na czole.co taki sen moze oznaczac? Moim zdaniem w twoim życiu nastąpi duży przelom właśnie w okolicach kwietnia. Jakieś ważne wydarzenie może nawet powiązane z uroczytosciami kościelnymi. Cytuj
krista75 Napisano 8 Stycznia 2011 Autor Napisano 8 Stycznia 2011 dziekuje bardzo za odpowiedz ,mam tylko nadzieje ze te uroczystosci bedą radosne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi