Nika2468 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Witam:wstydnis: Mam 15 lat i mieszkam na wsi. Dzisiaj przyśnił mi się bardzo dziwny sen i chciałabym by ktoś pomógł mi go zinterpretować. Oto on; Jestem chyba w swoim domu i spotykam trzech chłopaków (którzy nie wyglądają na dużo starszych odemnie- najwyżej 3 lata). Okazało się że są to jakieś gwiazdy i ja bardzo się ucieszyłam że ich spotkałam. Pokazali mi swoje tatuaże- zdjeli koszule; jeden miał na plecach pionowo umieszczone znaki zodiaku (chyba wszystkie, dużo ich było ale ja najbardziej zwróciłam uwage na koziorożca i chyba raka. chłopak z tymi tatuażami bardzo mi sie podobał i ja chyba go uściskałam albo przytuliłam. Drugi też miał tatuaże na plecach i troche powyżej pośladków (pokazał na chwile ale powiedział że raczej chyba ja nie będe czytać) z racji położenia i zaczeliśmy się śmiać- on też mi się podobał. Ci chłopacy kojarzą mi się z wróżbą w której miałam spotkać dwóch chłopaków Trzeciego chłopaka wogóle z wyglądu nie pamiętam. Potem oni (bez koszuli) zaczeli mi się podpisywać na dużym arkuszu papieru i napisali moje imię (dla dominiki ....)Byłam szczęśliwa... Potem jestem przed kościołem. Są wszyscy z mojej starej klasy. Jest tak dużo ludzi że my stoimy na polu. Wszyscy są ubarani w białe alby (jak do pierwszej komuni) mają też białe spodnie (chłopaki, dziewczyny i ja też) aale zauważam że z białych spodni wystają drugie czarne lub brązowe i się dziwię. Potem idę trochę do tyłu w kierunku mujej babci i mijam takiego chłopaka (będe na niego pisać K) który jest moim największym wrogiem i wykrzywiam się patrząc na niego chcąc okazać pogardę:fuck_na:... potem widzę co chwile jakiegoś księdza... Potem idę do koleżanki i oglądamy stare zdjęcia a na jadnym jastem ja i ktoś tam napisał moje nazwisko i wyraz szóstkowicz jestem tym zawstydzona i chyba się rumienie ale udaje że nic się nie stało... Potem spotykam K i jego dziewczynę (która jest miła) i z nią rozmawiam a obok niej siedzi K który żeby mnie wkórzyć przydeptuje mi noge butem... Co to może znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Niko, sądzę, że chłopcy z Twojego snu chcieli powiedzieć o Twojej chęci do bycia w centrum zainteresowania i posiadania wielu znajomych. Chciałabyś chyba czasami popisać się przed ludźmi tym, co masz, ale zastanów się, czy nikogo to nie będzie raziło po oczach, bo przecież nie taki w tym cel. Niestety nie wiązałabym wróżby z tymi chłopakami - a wręcz przeciwnie. Drugim rozwiązaniem może być to, że przyśnili Ci się oni, bo myślałaś o tej wróżbie. Ludzie w czarnych pod białymi strojach chcą ostrzec Cię przed tym, że jest wielu ludzi, których znasz tylko z wierzchu, nie wiesz, jacy są naprawdę - musisz postarać się znaleźć tych ludzi i albo zerwać kontakt, bo mieszają, albo postarać się lepiej ich poznać. Sądzę, że bardzo nieodpowiedzialne będzie w tym czasie zwierzanie się z problemów ludziom mało znanym - skąd wiesz, do jakich celów ten ktoś może taką informację wykorzystać? Jeśli dobrze się uczysz, sądzę, że nie ma się czego wstydzić. To, jaka jesteś nie powinno obchodzić innych ludzi - dowiesz się o tym z czasem. A spotkanie K. ukazuje tylko Wasze realne relacje. Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nika2468 Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Dziękuje Aha i chciałabym się jeszcze zapytać co to znaczy jak się chodzi w albie bo śniłomisię to parę dni temu że dużo ludzi (łącznie ze mną) było ubranych w białe alby a nigdzie nie moge znależć tłumaczenia tego symbolu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Jak, Niko, wiesz biel i albo to symbole spokoju, świętości, delikatności, niewinności. Skoro śnił Ci się taki motyw oznacza to, że w jakiejś sprawie czujesz się bezradna i liczysz na wsparcie. Można też wywnioskować, że nie chcesz "zadręczać" swoimi kłopotami innych ludzi - to bardzo szlachetna, ale także uciążliwa cecha. Nie sądzisz, że powinnaś porozmawiać z kims o swoich ostatnich przeżyciach? Pozdrawiam gorąco! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts