Anulkaaa785 Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 hej wszystkim mam prośbe, oczywiście interpretacje snu ostatni sen wyglądał tak: byłam z przyjaciółką na zawodach(trenuje gimnastyke sportową) i były to gimnastyczne zawody i podoba mi sie pewien chłopak rozmawiamy ze sobą normalnie itp i śniło mi sie własnie ze były te zawody i on też tam był i napisałam wcześniej list do przyjacółki w którym napisałam jej wszystko co czuje do tego chłopaka ! i ona miała ten list ze soba i przechodząc koło niego list jej wypadł. on go podniusł i chciał jej podać. i zapytał sie czy moze przeczytać. ja odróchowo powiedziałam pewnie. potem przypomniałam sobie co było w tym liście... i pobiegłam do niego ale było już za późno... przeczytał!! uśmiechnął sie do mnie ja sie popłakałam i wybiegłamz sali! przyjaciółka za mna i siedłyśmy na ławce i mnie pocieszala. i w pewnym momencie podnosze głowe i stoi on przedemną! już otwiera usta by mi cos powiedzieć i sie budze! i tak już było nie raz ... za każdym razem jak mi sie sni... chce coś powiedzieć i otwiera usta i ja sie budze!!! nie rozumie tego! prosze o pomoc ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Anulka, sen chce odzwierciedlić Twoje obawy i chęci z życia realnego. Boisz się postawić wszystkiego na jedną kartę i zaryzykować mówiąc mu co czujesz - podejrzewasz, że może się to nieprzyjemnie zakończyć. Motyw z przyjaciółką - uważaj, aby w najbliższym czasie między Wami nie powstało jakieś spięcie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anulkaaa785 Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 dzięki Naprawde pomogłaś.... daje mi to wiele do myslenia jesteś wielka jeśli chodzi o sny!!! A jeśli śni mi sie, ze wkońcu sie odzywa i niestety mówi że nie ma wcale ochoty ze mna rozmawiać i w ogóle sie mną nie interesuje to też są moje obawy przed odrzuceniem w świecie realnym?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneta Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Tak, Anulo, owszem. To Twoje obawy, ale sądzę, że jeśli zbierzesz w sobie wiele odwagi i powiesz mu, że go baardzo lubisz to wszystko chyba powinno pójść dobrą drogą. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anulkaaa785 Posted July 9, 2008 Author Share Posted July 9, 2008 dziękuje ci bardzo również pozdrawiam ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts