Skocz do zawartości

bardzo proszę o interpretację snu/ zęby

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

i znowu zęby!!!!!! ostatnio śniły mi się wypadające zęby z krwią natomiast tydzień temu zęby które się ruszały a miałam przyklejoną na nich gumę do życia więc jak próbowałam odkleic gumę to zęby chciały odkleić sie razem z nią....to było w jakieś szkole czy przedszkolu i mój synek był w jakieś sali a ja rozmawiałam z panią przedszkolanką i próbowałam odkleic gumę ale się nie dało zaczęłam płakać ale krwi nie było....prosze o interpretacje gdyz dosyć często snią mi się zęby......co to oznacza?????

Napisano

Niestety z własnego doświadczenia wiem , że śniące się zęby "nie wróżą nic dobrego ..." . Za każdym razem kiedy mi się śniły to za jakiś czas członkowie mojej rodziny strasznie się ze sobą awanturowali ...

Pozdrawiam

Napisano

Własnie Sławku nie wróże ostanio bo niestety synka mam w domu bo chory.....

Napisano

Zapytałem się na wszelki wypadek ale tu sprawa jest prostsza.

Zaczniemy od gumy do żucia - jakieś obce ciało w twojej buzi coś co ma kontakt z naszą śliną - zarażenie kropelkowe - infekcja katarowo - grypowa (teraz rozumiesz dlaczego zęby są wyrywane przez gumę do żucia? Poprostu infekcja przez bliski kontakt ze śliną). Zaś co do przedszkola to poprostu pokazane ci jest skąd to "chorubsko" do ciebie przywędruje - patrz twój syn który leży w domu.

Miałem obawy że to coś obcego to może być sprawa ingerencji w twoją energetykę ale po twojej odpowiedzi wszystko już było jasne.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

A jeszcz jedno jeżeli 82 09 17 to twoja data urodzenia to pozazdrościć talentów artystycznych i sił opiekuńczych, ale za to często dorywa cię osamotnienie jakbyś nie pasowała do tego współczesnego świata.

Napisano

no i wszystko stało sie jasne :) w sumie taki banalny sen a nie zajarzyłam że może chodzić o synka........dzięki wielkie za oświecenie ;)

tak to moja data urodzenia 17.09.1982 jestem numerologiczna 1ką i dziękuje za miłe słowa Sławku,talenty tak : uwielbiam taniec,spiewanie,malowac zreszta tez jak bylam mloda to malowalam i rysowalam dzien w dzien portrety itd.,chcialam rowniez byc kiedys w telewizji jako aktorka marzylam o tym,mialam rowniez sesje zdjeciowa na fotomodelke w Warszawie,zreszta bylo i jest mnostwo rzeczy o ktorych marze i czasem czuje sie niespelniona......jesli chodzi o sily opiekuncze to chyba tak bo mam intuicje i moi opiekunowie bronia mnie zazwyczaj dajac mi wskazowki co mam robic ,czego nie itp. a osamotnienie to tez prawda- czesto dopada mnie ono ale powiem szczerze ze mam tego dosc bo to przeszkadza mi w zyciu w pewnym sensie....

ciekawe czy cos jeszcze mozna z mojej daty wyczytac hheheeheheh :)

POZDRAWIAM SERDECZNIE