Orginal120 Napisano 11 Stycznia 2011 Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Witam Od niedawna zaczalem sie interesowac VooDoo i interesuja mnie niektore rzeczy... mianowicie: 1. Czy jest jakiekolwiek zagrozenie jezeli cos pojdzie nie tak? 2. Jak przebiega proces rzucania klatw? 3. Jakie sa rodzaje klatw (tzn. czy mozna je wszystkie wypisac i opisac ich znaczenie) ? 4. Jakie sa rodzaje czarow ochronnych (co daja itd.) ? 5. Jak jest z rytualami (co potrzeba, gdzie moge dostac itp.) ? 6. Od czego powinienem zaczac zaczynajac z tym (przeczytanie jakichs ksiazek badz wglebienie sie w inna galez ezoteryki...) ? 7. Jak dziala laleczka VooDoo? 8. Czytalem cos jeszcze iz mozna przerzucic klatwe (jezeli bedzie nieudana) na jakies zwierze. Czy istnieje mozliwosc iz ktos rzuci klatwe i nie bedzie potrafil jej "przerzucic" ? 9. Czy lepsze dzialanie klatwy wymaga wiekszego zniechecenia do osoby na ktora sie ta klatwe rzuca? 10. Czytalem jeszcze o lepszych jak i slabszych osobach w tych sprawach... czy to zalezy tylko i zaleznie od stazu? Czy sa jakies czynniki na to wplywajace? PS. Nie bylem do konca pewny co do dzialu w ktorym napisac. Uznalem ze ten bedzie sie najbardziej nadawal... jezeli nie to prosze o przeniesienie. Jezeli nie mozna napisac na niektore odpowiedzi zadane przeze mnie to prosze o odeslanie mnie gdzies gdzie dowiem sie czegos na ten temat. Serdecznie Pozdrawiam Edytowane 11 Stycznia 2011 przez Orginal120 Cytuj
Czarny Napisano 9 Lutego 2011 Napisano 9 Lutego 2011 Witam, 1 Tak. 2 Zależy co masz na myśli pisząc „klątwa”. 3 Nie. 4 Ochronę dają - rzecz jasna. 5 Ano duzio potrzeba, główne składniki znajdziesz na kurzej fermie^^ 6 Tak, zaczynając zacznij od książek, najlepiej w temacie. 7 Skutecznie. 8 Jak najbardziej istnieje możliwość, że nie uda się przerzucić. 9 Nie zawadzi. 10 Większość tych czynników wynika właśnie z doświadczenia. Cytuj
Kamael Napisano 16 Września 2011 Napisano 16 Września 2011 Kiedyś miałem do czynienia z Magami Voodoo, wsiadając do mzki poczułem jakby wszyscy ludzie byli zmarli, taki dziwny stan materii, automat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi