Skocz do zawartości

Sen mojej dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Bardzo chciałbym prosić o interpretację snu mojej dziewczyny. Zacznę jednak od początku żeby wszystko było jasne. Mam pewnego przyjaciela, z którym jak dotychczas dobrze się trzymam, i tak się składa że zna go również moja dziewczyna. I jest między nimi dziwna relacja - moja dziewczyna bardzo go lubi, często mi o nim mówi, ufa mu - można powiedzieć że traktuje go tak jak ja. A on - wręcz przeciwnie, z nią owszem rozmawia ale jej nie lubi, odkąd z nią jestem potwarza mi że on jej nie ufa i że to nie jest dobra dziewczyna dla mnie, że zna ją dłużej (bo to prawda) i wie - że nie powinienem jej ufać. I tak to wygląda - ona go bardzo lubi, on jej nie lubi ale z nią rozmawia, normalnie nie daje po sobie poznać że coś do niej ma. I TERAZ TAK... Mojej dziewczynie przyśnił się ten mój przyjaciel. Opowiadała mi o tym śnie mniej więcej tak:

'On miał urodziny, ale to było dziwne to byliśmy na nich tylko ja i Ty, to znaczy on nas zaprosił i najpierw przyszłam ja w czerwonej sukience i dałam mu prezent, i mieliśmy czekać na Ciebie ale on wziął, położył mnie do łóżka i przykrył kocem tak samo jak Ty, a potem zaczął mnie pieścić i robić ze mną to wszystko co Ty robisz ze mną w łóżku, i ja mówiłam że nie chce, że to jest zdrada, że mam Ciebie, a on powiedział że spoko i że rozmawiał o tym z Tobą'

Jak mam to rozumieć? Ona mu ufa i bardzo go lubi, często rozmawiamy na jego temat bo ten gość jest dla mnie jak brat i on cały czas mnie przed nią ostrzega.. a ona wręcz przeciwnie, az mnie denerwuje czasem tak bardzo go lubi.. prosze pomóżćie, co mam rozumieć przez ten jej sen?

Napisano (edytowane)

INTERPRETACJA TYLKO DLA MĘSKICH OCZU.

NIE POKAZYWAĆ DZIEWCZYNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz szczęście że twoja dziewczyna nie wie co symbolizuje czerwona sukienka bo inaczej w życiu byś nie poznał tego snu.

Kolor czerwony jest przez nasze zmysły odbierany jako najbardziej atrakcyjny (mamy to po naszych przodkach którzy chętnie się zajadali czerwonymi owocami) zaś kobieta gdy chcę przykuć czyjeś spojrzenia porostu ubiera się w czerwienie. My meżczyźni taką kobietę odbieramy jako "coś do schrupania" czyli coś bardzooooooooooo atrakcyjnego. Zaś co do zachowań sennych twojego przyjaciela no cóż to rozwinięcie 'czerwonej sukienki" czyli coś zostało skonsumowane ( zauważ że to sen twojej dziewczyny i jej fantazje).

Pozdrawiam:

Sławomir

P.S.

Zanim coś z tym zrobisz trzy razy się zastanów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Slawomir
Napisano

Dziękuje Ci. Bądź zdrów, postawiłbym Ci piwo ale nie mam jak :P Nikomu oczywiście nie pokaże tej interpretacji, to zostanie na tym forum. A i nick mam fałszywy więc bez obaw. Dzięki. Pozdrawiam.