Agnes1105 Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Śniła mi się droga koło mojego domu była prosta i szeroka, ktoś ją poszerzał i byłam bardzo zaskoczona że jest poszerzona w stronę sąsiada ( w rzeczywistości droga wchodzi w naszą działkę bo się sąsiad rozpycha i jes łukowata). W snie była prosta i szeroka. Proszę o interpretacje. Cytuj
Agnes1105 Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Napisano 20 Stycznia 2011 I znów sen o drodze Wracałam pieszo do domu nie pamietam skąd ale drogi tez nie znałam szłam na wyczucie, było kilka skrzyżowań zakrętów nie wiedziałam czy dobrze ide ale wkońcu dotarłam do znajomych okolic znaczy że dobsze trafiłam ucieszyłam sie ale do domu było jaszcze parenaście kilometrów a juzzaczeło zachodzić słońce i obawiałam sie że nie zdąże dojść do wieczora więc zadzwoniłam do kolegi z proźbą aby mnie podwiózł. Zaczelismy rozmawic i zanim powiedziałam o co chodzi sen sie skończył. Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Stycznia 2011 Napisano 21 Stycznia 2011 droga zawsze pokazuje nam w jaki sposób będziemy szli przez życie i co nas spotka w najbliższym czasie. Twój sen pokazał, że odniajdziesz swoją drogę, będziesz wiedziała do czego chcesz dążyć i co jest ważne dla Ciebie, w realizacji celu pomoże Ci w tym jakiś mężczyzna. Możliwe że chodzi o związek, który byś chciała stworzyć, a sen pokazał Ci, że możesz stworzyć relacje z sąsiadem byc może i byłby to związek dobry:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi