gay Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Od tygodnia czuje się jakoś dziwnie, ani chory nie jestem.. a czuje się tak jakoś jakbym był jednym słowem podpity a nawet powiedziałbym naćpany (przepraszam, za tak bezpośrednie wyrażenie).. nie wiem co się ze mną dzieje.. co kładę się do łóżka z myślą iż jak się obudze będę się już lepiej czuć, to dalej moje samopoczucie się nie zmienia.. czy jest możliwość znalezienia odpowiedzi dlaczego też tak się dzieje albo jakiegoś wytłumaczenia..? Cytuj
verita Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Wiesz, jeśli Twoje samopoczucie nie jest związane z jakąś chorobą, bądź ogólnym osłabieniem to może masz jakieś podczepienia energetyczne? Jakiś czas temu sama nie byłam sobą, chodziłam ciągle zdezorientowana, wszystko wyprowadzało mnie z równowagi, denerwowało... Niby nic dziwnego, stres, nerwy... ale penwna osoba sprawdziła moją aurę i okazało się iż ktoś czerpie ze mnie energię. Może warto sprawdzić? Cytuj
gay Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Napisano 15 Stycznia 2011 Ale jakbym miał to sprawdzić? I co najważniejsze, jak się od tego uchronić.. właśnie od jakiegoś czasu chodzę taki zdezorientowany.. czasem nawet nie wiem co przed chwilą robiłem.. nigdy takiego czegoś nie miałem, ani osłabiony nie jestem, ani głowa mnie nie boli.. czuje dokładnie się tak jakbym był tak jak wspomniałem wcześniej - podpity troszke.. to już mnie męczy.. bardziej tutaj myślę, że albo właśnie tak jak wspomniałaś ktoś czerpie ode mnie energię.. bądź też rzucił na mnie urok.. Cytuj
verita Napisano 15 Stycznia 2011 Napisano 15 Stycznia 2011 Czytałam tutaj na forum o wampirach enrgetycznych, w wyszukiwarce także coś napewno znajdziesz. Mi pomogła modlitwa, choć z tego co wiem, to mogą pomóc kapiele oczyszczające z solą, kontakt z drzewami tj. brzoza, kasztan. Chodzi przede wszystkim o oczyszczenie organizmu z negatywnej energii. Jak sprawdzić? Można podobno sprawdzić w runach. To "coś :co było przy mnie wykryła osoba, która zajmuje się magią ale nie na tym forum. Cytuj
gay Napisano 15 Stycznia 2011 Autor Napisano 15 Stycznia 2011 Jak mi to nie przejdzie to tak zrobię jak piszesz.. Teraz naprzykład już jest mi lepiej, w nocy jest dobrze ale w dzień nie do wytrzymania momentami.. no dosłownie nie trzeba mi nic pić.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi