maadeleine Napisano 17 Stycznia 2011 Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Witam (: Moze przejde odrazu do meritum. O to moj sen: Ciemny, pusty pokoj. Jedyne zrodlo swiatla to telewizor, do ktorego podlaczone jest playstation lub inna gra, a przy niej dwoch moich przyjaciol. Co dziwne wcale nie grajacych, ale nie ruszajacych sie i trzymajacych tylko dzojstiki. Ja jestem naga, cala blyszczaca sie potem, oparta o sciane na, ktorej stoi telewizor, wlosy ciemne (moje naturalne-aktualnie jestem jasnobrazowa, rudawa) Mam pociety brzuch. Plynie z niego krew. Powoli umieram. Jestem tego w pelni swiadoma. Wiem, ze to juz napewno koniec. Boje sie. Stoje tak non stop. (moi koledzy rowniez bez zmian) Nastepnego dnia wpada chlopak, znajomy, a dokladniej przyjaciel, z ktorym sie ostatnio zblizylam (jak chlopak z dziewczyna). W pospiechu wrecza mi zalegly prezent urodzinowy i miekko caluje. Umieram. i sie budze. dodam ze mam 17 lat. Prosze, jak kazdy na tym forum (: , o zinterpretowanie . Z gory dziekuje. Edytowane 17 Stycznia 2011 przez maadeleine nie pelna informacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi