Skocz do zawartości

Kościół, zaćmienie, góra, spadać, korzeń

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

miałem dzisiaj bardzo dziwny sen i prosiłbym o jakiś komentarz.

Otóż pamiętam, iż przyjechała moja babcia. Pojechałem pokazać babci kościół ( obok którego mieszkała kiedyś a ja miałem tam chrzest ), babcia była zafascynowana tym jak jest on zadbany.

Pamiętam że chciała wejść do niego ale w tym momencie znalazł się na on na bardzo potężnym wzniesieniu/górze/nasypie. W tym momencie pojawiła się moja mama która zaczęła biec pod tą górę. Ja biegłem razem z nią.

Po chwili biegła z nami cała masa ludzi... wszyscy w jednym momencie się zatrzymali. Spojrzałem w niebo i zobaczyłem jak księżyc zaczyna zasłaniać jakieś inne ciało niebieskie (wydaje mi się, iż ludzie krzyczeli coś o jowiszu ). Kiedy zaciemnienie było pełne, zapadł zmrok. Po chwili usłyszałem huk, i księżyc powoli wychodził z cienia... w tym momencie na niebie rozprzestrzeniła się ogromna fala fioletowego (pięknego a zarazem przerażającego) światła. Ludzi w popłochu wbiegali na górę. Ja razem z nimi. Na samym szczycie pojawiła się pionowa ściana. Spojrzałem dól, widziałem ******ących ludzi. Ktoś podał mi rękę i powiedział, żebym się złapał. Podniósł mnie do góry ale był za słaby, ja nie zdążyłem złapać się krawędzi góry...i spadłem.Jak tylko zaczełem spadać, z góry wyrósł korzeń/gałąź który jakby mnie złapał. Uderzyłem w niego i się obudziłem.

Muszę jeszcze dodać iż w momencie kiedy nieznana mi osoba podawała mi rękę, na szczycie byli już moi rodzice oraz rodzeństwo.