malywampirek94 Napisano 20 Stycznia 2011 Napisano 20 Stycznia 2011 Prosze o interpretacje tego snu, bardzo mi zalezy. W snie zostalsm ugodzona NOZEM w NOGE i REKE przez WROGA. Widzialam mnostwo KRWI (swojej). Co to moze oznaczac? Dziekuje :wstydnis_na: Cytuj
Leeloo123 Napisano 20 Stycznia 2011 Napisano 20 Stycznia 2011 Sen nie jest jakoś bardzo skomplikowany, zranienie nożem sugeruje że ktoś skrzywdził lub skrzywdzi Cię zada Ci ból emocjonalny, co spowoduje że stracisz oparcie jakie posiadałeś. Przez to zranienie poczujesz bezradność, poczujesz brak że nie możesz już dawać innym nic od siebie. Tracenie krwi własne krwawiące rany dają mi podstawy twierdzić że będzie to zawód miłośny, który boleśnie przeżywasz lub przeżyjesz. Ale osobiście mam nadzieję że się mylę i po prostu naoglądałeś się za dużo krwawych filmów Pozdro Leeloo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi