zakretka23 Napisano 21 Stycznia 2011 Napisano 21 Stycznia 2011 Witam! Jak w temacie proszę o interpretacje portretów. JA (XIX) Słońce ------- (VIII) Siła ------- (III) Cesarzowa ------- (V) Arcykapłan ---------- (XI) Sprawiedliwość ---------------------(XVI) Wieża--------------------- (X) Koło fortuny Mój partner : (VI) Kochankowie ------- (VI) Kochankowei ------- (II) Kapłanka ------- (XII) Wisielec ---------- (VIII) Siła ---------------------(XX) Sad--------------------- (XVIII) Księzyc Cytuj
adamoko Napisano 22 Stycznia 2011 Napisano 22 Stycznia 2011 witam Jesteś pozytywnie nastawiona do życia, zaborcza. Pragniesz niezależności, dążysz do niej. Każdą porażkę i przegraną starasz się obrócić na własną korzyść. Partner- Zgodny, posiadający doświadczenie i mądrość życiową.Gotowy do poświęceń i poniesienia ofiary. Chce dzieci . Jeżeli pobłądzi to chce zaczynać wszystko od początku. pozdrawiam Cytuj
zakretka23 Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Napisano 24 Stycznia 2011 witam ! nastapiła pomyłka w oblicznieach w moim przypadku JA 19.08.1976 (XIX) Słońce ------- (VIII) Siła ------- (III) Mag ------- (V) Arcykapłan ---------- (IX) Pustelnik ------------------(XIV) Umiarkowanie--------------------- (VI) Kochankowie Prtner 6.06.1968 przepraszam i dziekuje za odpowiedz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi