Skocz do zawartości

Żydzi, pieniądze itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzisiaj miałam dziwaczny sen, bo kilkakrotnie się z niego budziłam (przewracałam się z boku na bok) i pomimo tego jak zasypiałam to wracałam do tego snu i go kontynuowałam...

Zaczęło się od tego, że ktoś mnie tak jakby chronił, osłaniał. Byłam na ulicy w piękny słoneczny dzień. Ochraniał mnie z bronią w ręku młody żołnierz (blondyn). Szliśmy ulicą, było dużo ludzi i w pewnym momencie padły w moim kierunku strzały z okna na pierwszym pietrze. ja się przewróciłam na ziemię, a ten żołnierz podbiegł do mnie i zaczął mnie ochraniać i strzelać w górę. Ja uciekłam jakby do akademika... (Wiedziałam, że mnie śledzą więc chciałam się ukryć)...Weszłam do łazienki a raczej do łaźni z prysznicami??? Weszłam tak jakby do jednej z kabin prysznicowych (ale to wyglądało jak pomieszczenie zasłonięte ceratom w którym była kabina prysznicowa). Tam akurat brał prysznic młody żyd (ciemnowłosy, z brodą). Początkowo się przestraszył ale jak wyszedł to powiedział, że mi pomoże. Trochę mu nie ufałam, ale w tym momencie, ktoś chciał tam wejść, a on wyszedł i powiedział mu jakąś bajkę by mnie chronić. ten ktoś odszedł a on wszedł z powrotem tam gdzie stałam. Wtedy też ktoś jeszcze wszedł... Znalazłam się na lotnisku, nadal się ukrywałam. Wtedy znów pojawili się Ci sami żydzi i wręczyli mi ruloniki z pieniędzmi (dużo pieniędzy) oraz 2 albo 3 paszporty na inne nazwisko!!! Powiedzieli, ze bezpiecznie wyjadę, jak zdążę na samolot i sobie poszli. Ja poszłam w stronę odprawy. Tam mnie zatrzymała kobieta, prosząc bym wyłożyła na taśmę swoje rzeczy do kontroli. Ja strasznie się bałam, ze zobaczy te paszporty i je próbowałam ukryć. Położyłam białą torebkę na taśmie i zaczęłam wyjmować złote pierścionki, bo bałam się, że mi je ukradnie ta kobieta, bo nieprzyjemnie się uśmiechała. zaczęłam mówić, że te przedmioty (pierścionki złote, jeden był z czerwonym oczkiem, który dostałam od babci 5 dni temu, oraz złota gruba obrączka jestem prawie pewna, że taka ma moja babcia) są dla mnie bardzo cenne i mają wartość sentymentalną... I się obudziłam...

co oznacza mój sen???? Boję się, że jakieś straty, gdyż dostałam we śnie pieniądze...

Edytowane przez saritha_86