equs Napisano 24 Stycznia 2011 Napisano 24 Stycznia 2011 czytam i czytam...i nie mogę znaleźć odpowiedzi. jeśli horoskop partnerski wyklucza związek wodnika z panną...a związek 9 tek jest dobrą konfiguracją to jak to można rozumieć? wydawać się może, że numerologia jest dokładniejszą formą interpretacji...nie jestem specjalistą - temu proszę o wypowiedzenie się kogoś, kto wie więcej na ten temat ode mnie. pozdrawiam Cytuj
maddie88 Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Witam Dobre pytanie Dlatego astrologia i numeorlogia sie uzupełniają Znajomość znaków zodiaku daje bardzo ogólny obraz, jednak wydaje mi się, że astrolog, posiadając wiele narzędzi astrologicznych, mógłby odpowiedzieć dokładnie na pytanie. Dalej można korzystać z numeorlogii, która dostarczy dodatkowych informacji... Analiza partnerska nie sprowadza się tylko i wyłącznie do znajomości znaków zodiaku czy wibracji drogi zycia... Porównywanie biorytmów tez jest przydatne. Znaki zodiaku/ drogi życia partnerów to jedynie informacje wstepne. O ostatecznej ocenie związku decyduje obszerna analiza. Pozdrawiam, Maddie Cytuj
czarodziejka9 Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 czytam i czytam...i nie mogę znaleźć odpowiedzi. jeśli horoskop partnerski wyklucza związek wodnika z panną...a związek 9 tek jest dobrą konfiguracją to jak to można rozumieć? wydawać się może, że numerologia jest dokładniejszą formą interpretacji...nie jestem specjalistą - temu proszę o wypowiedzenie się kogoś, kto wie więcej na ten temat ode mnie. pozdrawiam Horoskop jest wykresem, na którym przedstawione zostało położenie planet jak również innych ważnych punktów, na niebie w momencie naszego urodzenia.Jednak przy badaniu horoskopów nie bierze się pod uwagę tylko położenia Słońca (co jest charakterystyczne w przypadku horoskopów gazetowych) ale całą mozaikę połączeń i położenia planet, aspektów między nimi, czułych punktów horoskopu i obszarów, zwanych domami, które pokazują tło ich działania. Tak ,ze Wodnik wodnikowi nie rowny ,a Pana Pannie.Przy robieniu horoskopu bierze sie pod uwage nie tylko date urodzenia ,ale takze dokladny czas i miejsce.Podobnie jest z numerlogia.Nie ma czegos takiego jak bycie trojka czy np. jedynka itd.Tu bierze sie pod uwage cala date.Wszystkie wibracje wynikajace z daty urodzin,połaczenia plusy i minusy itd.A przy sprawdzaniu zwiazkow wazny jest tzw. czynnik czasowy np. data poznania.Jak wiec widzisz jest to cala gama przeroznych uwarunkowac.Czytanie wiec horoskopow pisanych dla wszystkich mija sie z celem tak samo jak badanie podstawowych wibracji numerlogicznych.Aby analiza numerlogiczna i horoskop mial sens nalezy je robic dla danej osoby .Wtedy jest wiarygodna. Bardzo podst. sprawdzeniem jest badanie biorytmow dwoch osob ,ale musi to byc wkomponowane w badanie numerlogiczne czy horoskop,poniewaz badanie samego biopowinowadzctwa tez mija sie z celem.pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi