Skocz do zawartości

Widelec, włosy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniłam, że byłam w moim starym liceum, nie jako uczeń, jakby w odwiedziny. Spotkałam tam koleżankę z klasy (realnie stosunek miałam/mam do niej raczej obojętny, lubię ją), którą po chwili goniłam (jakby w zabawie raczej) z widelcem, który wplątał się w końcu w jej włosy.

O co tu chodzi?

Napisano

Wybacz brak dyskrecji, ale co dzieje się obecnie w twoich relacjach towarzyskich?

Nie wplątałaś się w coś? Nie wplątałaś kogoś w coś?

Jakie odczucia towarzyszyły Ci we śnie, kiedy już ten widelec się wplątał?

Jedyne co mogę tutaj stwierdzić prawie na pewno, że sen odnosi się do sytuacji, w której adekwatnie - jakby dla zabawy coś robiłaś a wyszło nie do końca dobrze i dostałaś szkołę.

Napisano

Obecnie moje relacje towarzyskie są raczej hmm .... 'ascetyczne', więc siłą rzeczy nie wplątuje siebie ani nikogo w żadne sytuacje itp.

Kiedy wplatał się widelec w jej włosy to ani mnie to nie przeraziło ani też nie 'zadowoliło' czy rozśmieszyło, coś pomiędzy, na zasadzie "upsss" :) i tyle. Poczułam, że zabawa poszła ciut za daleko, ale widelec można łatwo wyplątać, tyle tylko, że nie chciałam jej ani zranić ani narazić na 'odplątywanie".

Napisano

O co może chodzić w takim razie? Czytałam, że widelec ozn. nic dobrego :/

Napisano

Widelec nie oznacza nic poza tym, z czym Ty sama go utożsamiasz.