Skocz do zawartości

Sen który ostatnio powrócił

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mniej więcej dwa lata temu przez cały tydzień śnił mi się jeden ten sam sen który ostatnio powrócił.

Śniło mi się że ogłoszono wojnę, widziałem tłumy młodych ludzi którzy się na nią wybierają, nie wiedziałem skąd oni są ponieważ mieszkam na koloni. Miałem pożegnać się z rodziną i dołączyć do nich, ale zatrzymała mnie jedna dziewczyna, widziałem dokładnie jej budowę Ciała, widziałem że miała krótkie włosy, rozmawiałem z nią, ale za nic nie mogłem zobaczyć jej twarzy chociaż stała naprzeciwko mnie (stała odwrócona tyłem do okna przez co cień zakrył jej twarz). Wiedziałem ze mam mało czasu ale pomimo tego stałem i rozmawiałem z nią, na koniec mnie przytuliła żegnając się ze mną ( wspominała coś o powrocie i czekaniu, dokładnie nie pamiętam co mówiła) czułem się tak dziwnie bezpieczny, było to uczucie którego wcześniej nie zaznałem tak bardzo jak wtedy. Zaraz po tym sen się kończył a te uczucie zostawało, było dla mnie to dziwne bo wtedy miałem dziewczynę ( obecnie już z nią nie jestem) ale przy niej nigdy się tak nie czułem (przez to własnie zapamiętałem tak bardzo ten sen).

Ostatnio ten sen powrócił i nie wiem co mam o nim myśleć, mam nadzieję że ktoś pomoże mi wyjaśnić jakie przesłanie ma ten sen.

Napisano

Przygotowania do wojny oznaczają okres wzmożonej mobilizacji w jakimś aspekcie Twojego życia.

Zastanów się dobrze co działo się poprzednio i co konkretnego dzieje się w Twoim życiu teraz, kiedy pojawia się ten sen.

Pozdrawiam.

Napisano

Obecnie przygotowuje się do matury i do egzaminu zawodowego. A sen powrócił przed studniówka na która zostałem zaproszony przez koleżankę.

Napisano

Wtedy jak już wspomniałem miałem dziewczynę, chodziłem do szkoły gdzie radziłem sobie nawet dobrze, wtedy robiłem prawo jazdy a tak poza tym to nic większego się nie działo

Napisano

Najbardziej mnie interesuje ta dziewczyn, to czemu ona była wtedy dla mnie taka ważna i to czemu ona wywoływała we mnie tak silne uczucie bezpieczeństwa