alajot Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 Proszę o interpretację mojego bardzo dziwnego snu. Ludzie szczury przetrzymywaly mnie w domu i schwytaly mnie podczas proby ucieczki.skonczylo to sie tak,ze wrzucily mnie do recznej maszynki do mięsa ogromnych rozmiarów.jak mnie mieliły ciagle byłam żywa i świadoma,ale czułam się lekko i przyjemnie.
el argento Napisano 24 Maja 2006 Napisano 24 Maja 2006 Masz wrażenie, że ludzie, którzy Cię otaczają są jak "szczury" i czujesz się przez nich "przemielona". Podejmujesz próby zmiany sytuacji. Powiedz mi .... o co chodzi, że podczas mielenia było ci przyjemnie i lekko? Czy umiałabyś przypisać to co napisałam powyżej do swoich bieżących doświadczeń, i napisać mi czy ma to jakieś odzwierciedlenie w życiu? Ten błogostan? W ogóle to "mielenie" kojarzy mi się z takim określeniem - "przemielony mózg". Czekam na Twoją odpowiedź.
alajot Napisano 25 Maja 2006 Autor Napisano 25 Maja 2006 ludzie szczury- troche niejasna dla mnie symbolika... czy szczur symbolizuje podlosc, wredote??? czy tez spryt i inteligencje??? dodam moze ze zawsze brzydzilam sie szczurami dopoki moj brat dwa lata teu nie kupil przeslicznej i przeslodkiej szczurzycy ktora teraz uwielbiam.... cala scena mielenia byla wybitnie surrealistyczna- zaczeli od mieleniai nog, i ja widzialam jak z maszynki wychodzi pyl, ktory rozwiewa wiatr-nie bylo mi zle, nie balam sie, nic nie bolalo, dominujacym uczuciem bylo zdziwienie-ze to juz koniec-ze gine-a jest tak przyjemnie.... do blogostanu w obecnej chwili wiele mi brakuje, duzo zamieszania w moim zyciu, przeprowadzka z domu w ktorym sie wychowalam i mieszkalam cale zycie, sesja,dylematy zwiazane z przyszloscia, z podjeciem jeszcze jednego kierunku studiow-ogolnie chaos, aczkolwiek daleko do jakiegos dramatu co do przemielonego mozgu... co masz na mysli?
Rekomendowane odpowiedzi