Skocz do zawartości

do Ancol : prośba o portret

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo proszę o portret psychologiczny. Moja data urodzenia 19.12.1981 r.

Napisano
Bardzo proszę o portret psychologiczny. Moja data urodzenia 19.12.1981 r.

Hej monika125,

W dzieciństwie mogłaś mieć niską samoocenę i taki brak wiary w swoje możliwości. Nie wiem przypadkiem, hmm... jakby to ująć... czy ktoś w tym czasie się z Ciebie nie naśmiewał, czy nie byłaś takim obiektem drwin? - ale mogę się mylić. Tak jakby Cię ktoś ciągle krytykował. Chyba nie lubiłaś występować na forum publicznym. Bardziej skrycie sobie żyłaś. Mógł też wystąpić jakiś problem ze zdrowiem u Ciebie, lub kogoś bliskiego. Hmm... byc może jakaś starsza osoba lub osoby typu dziadkowie, mogli mieć wtedy na Ciebie duży wpływ. Dorosłość to bierność w działaniu. Będziesz rozwijać się duchowo i emocjonalnie. Wycofasz się z życia po to by dużo myśleć. Nie będziesz raczej aktywna. Mogą pojawić się jakieś kryzysy, które wywrócą Ci życie do góry nogami. Dodatkowo możesz zainteresować się w tym czasie ezoteryką - warto ją zgłębiać. Trzeci etap to troszkę jakby powrót do dzieciństwa. Znów może ogarnąć Cię smutek i brak wiary we własne siły. Nie będziesz raczej zadowolona ze swoich dokonań, czegoś Ci będzie brak.

Możesz bać się samotności i że będąc samą, nie poradzisz sobie w życiu. Problemem mogą być także kompleksy związane z niską oceną swojej osoby, a głównie inteligencji. Może Ci się czasami wydawać, że inni są od Ciebie mądrzejsi. Raczej jesteś świadoma swoich problemów i chcesz je pokonać. Masz dobrze rozwiniętą intuicję - warto jej słuchać! Chętnie pogrążasz się w marzeniach.

Twoja misja to miłość :) Musisz się nią dzielić dookoła, a w szczególności kochać swojego partnera. Troszkę tak, jakbyś miała za zadanie nauczyć się żyć z mężczyzną, ale nie zapominając o więzi jaka powinna was łączyć. Pomoże Ci w tym dar sprawiedliwości. Potrafisz zachować równowagę nawet w najgorszych momentach. Jesteś raczej obiektywna i zawsze będziesz stać po stronie prawa. Dobry z Ciebie mediator.

Szczęśliwa będziesz, gdy wszystko dookoła Ciebie będzie zharmonizowane i zrównoważone. Nie lubisz gdy jest "bałagan" - dotyczy każdej sfery życia. Zależy Ci na dobrych kontaktach z rodziną, rówieśnikami i sąsiadami.

Postrzegasz siebie jako człowieka wrażliwego, skrytego, ciepłego, który kocha zwierzęta i przyrodę. Twierdzisz, iż w środku jesteś bardzo bogatą osóbką, choć czasami możesz mieć problemy z nawiązaniem relacji z innymi ludźmi. Inni natomiast widzą opiekuńczą, troskliwą i dyskretną osóbkę, której można powierzyć swoje tajemnice i sekrety. Mogą szukać u Ciebie rady i pomocy.

I to tyle,

Pozdrawiam,

Ania

Napisano

Musze przyznać że interpretacja mojego portretu jest trafna. W dzieciństwie rówieśnicy naśmiewali się ze mnie. Moja młodsza siostra często chorowała i może byłam o nią zazdrosna trochę i stąd to poczucie niskiej samooceny. Myślę też że moja mama mnie trochę krytykowała. Mam takie poczucie że inni są mądrzejsi ode mnie i często im zazdroszczę lepszej pracy czy zajmowanego stanowiska.Powiedziałabym że bardziej się izoluję od ludzi niż boję samotności.

pozdrawiam Monika