Skocz do zawartości

Sen o bylym....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesz. Od około tygodnia śni mi się mój były chłopak. Rozstaliśmy się jakoś 1,5 roku temu. Teraz wróciłam znowu do miejsca gdzie on mieszka i od tygodnia ciągle mi się śni. Te sny są bardzo realistyczne... W każdym śnie on chce do mnie wrócić ale ja mam obawy i nie wiem czy powinnam do niego wrócić. ostatnio śniło mi się ze spotkałam go w klubie i on mówił ze jego tata jest umierający i chce się ze mną spotkać i prosić mnie abym wróciła do jego syna... i dal mi wtedy bilet a ja nie wiedziałam co mam zrobić. Z jednej strony chciałam wrócić do niego a drugiej za bardzo się bałam ze znowu mnie skrzywdzi... I po dwóch dniach od tego snu spotkałam go na ulicy. Następnym razem śniło mi się ze uratował mnie przed porywaczami i odwiózł do domu i został ze mną na noc i czułam się przy nim bezpieczna choć nie znowu miałam jakieś obawy przed powrotem do niego... No i na drugi dzień znowu go spotkałam na ulicy a po dwóch dniach przyszedł z kolega w miejsce gdzie pracuje i się patrzył na mnie...I zresztą tego dnia w pracy miałam dziwne przeczucie ze on przyjdzie i byłam jakaś taka zdenerwowana,zaniepokojona... Nie wiem co mam o tym myśleć. Kiedy o nim rozmawiam to mi się nie śni. A jak nie myślę o ni to jak na złość śni mi się i później go spotykam. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć co mogą znaczyć te sny? Dziękuję

Napisano

akie sny pojawiają się gdy ktoś jest lub stanie sie ważny w naszym życiu, albo był on dla nas ważny i każde ewentualne spotkanie z nim wyśnisz wcześniej. Bardzo Cię ciągnie do niego i dużo myślisz, a jeśli śni się gdy nie myślisz nawet to może się okazać w przyszłości kimś ważnym dla Ciebie :) Zyczę tego drugiego jeśli się Pan podoba oczywiście :D