Skocz do zawartości

Jak oczyszczać wahadełko?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość carolinew86
Napisano

Mam wahadełko klasyczne stożek z mosiądzu trzymam je w woreczku specialnym do wahadełka razem z kawałkiem ametystu bo to mój ukochany kamień i mnie zawsze przyciągał czy to dobrze ze trzymam go z wahadełkiem? i jak moge oczyszczać wahadełko? nie chce używać wody

Napisano
Mam wahadełko klasyczne stożek z mosiądzu trzymam je w woreczku specialnym do wahadełka razem z kawałkiem ametystu bo to mój ukochany kamień i mnie zawsze przyciągał czy to dobrze ze trzymam go z wahadełkiem? i jak moge oczyszczać wahadełko? nie chce używać wody

WITAM jest kilka sposobow mozna oczyszczać nad plomieniem swiecy Ja X zycze sobie oczyscic oczyscic wahadelko kierujac zanieczyszczenia do plomienia swiecy.Winno wirowac w lewo jak sie zatrzyma jest oczyszczone,2sposob na chusteczkę poloz wahadlo nasyp 1-2 lyzeczke soli kamiennej po godzinie wyjmij wachadlo otrząśnij i gotowe polecam 2sposob bo pozwala takze oczyscic ametyst rob to razem, pozostalosci do wc.Inne sposoby nie sa tak dokladne

Gość carolinew86
Napisano

a czy to że trzymam wahadelko w woreczku z ametystem ma jakis dodatkowy wplyw na nie?

Napisano

wydaje mi sie ze nie, tyle ze trzeba je razem oczyszczac ale zycie jest forma istnienia bialka ale w kominie cos czasem zaalka