Guest carolinew86 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Mam wahadełko klasyczne stożek z mosiądzu trzymam je w woreczku specialnym do wahadełka razem z kawałkiem ametystu bo to mój ukochany kamień i mnie zawsze przyciągał czy to dobrze ze trzymam go z wahadełkiem? i jak moge oczyszczać wahadełko? nie chce używać wody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Mam wahadełko klasyczne stożek z mosiądzu trzymam je w woreczku specialnym do wahadełka razem z kawałkiem ametystu bo to mój ukochany kamień i mnie zawsze przyciągał czy to dobrze ze trzymam go z wahadełkiem? i jak moge oczyszczać wahadełko? nie chce używać wody WITAM jest kilka sposobow mozna oczyszczać nad plomieniem swiecy Ja X zycze sobie oczyscic oczyscic wahadelko kierujac zanieczyszczenia do plomienia swiecy.Winno wirowac w lewo jak sie zatrzyma jest oczyszczone,2sposob na chusteczkę poloz wahadlo nasyp 1-2 lyzeczke soli kamiennej po godzinie wyjmij wachadlo otrząśnij i gotowe polecam 2sposob bo pozwala takze oczyscic ametyst rob to razem, pozostalosci do wc.Inne sposoby nie sa tak dokladne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest carolinew86 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 aha oka dziekuje gullfaxi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest carolinew86 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 a czy to że trzymam wahadelko w woreczku z ametystem ma jakis dodatkowy wplyw na nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gullfaxi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 wydaje mi sie ze nie, tyle ze trzeba je razem oczyszczac ale zycie jest forma istnienia bialka ale w kominie cos czasem zaalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts