Guest Erza Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 1. Wygląd zewnętrzny 2. Charakter 3. Aspekty uczuciowo-seksualne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Arbogast Posted January 28, 2011 Moderator Share Posted January 28, 2011 Wygląd: Król buław - król pucharów - paź mieczy Charakter: 3 buław - 5 pucharów - kapłanka Uczuciowo i seksualnie: Król mieczy - kapłan - rycerz denarów Ja sądzę, że wyglądasz starzej niż masz w rzeczywistości, ale jesteś zadbana, długie włosy brązowe, szczupła Lubisz przygody niewątpliwie, choć działasz nieco pochopnie przez co nie raz się parzysz, lubisz się nieco poużalać nad sobą, skrywasz w sobie wielkie namiętności, gdy nikt nie widzi - odsłaniasz je... na pewno nie brakuje Ci mądrości życiowej Specjalnie uczuciowa to Ty nie jesteś... uczuć Ci specjalnie nie potrzeba do dobrej zabawy, papież mówi, że lubisz poświntuszyć, a związkach stawiasz na stronę praktyczną, Tobie bardziej zależy, by facet umiał naprawić cieknący kran niż żeby koleżanki sikały na jego widok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 hehe, aż mnie kusi, żeby to skomentować, ale się powstrzymam jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 1. Wygląd zewnętrzny Królowa kijów/ as kijów/ 5 kijów Piękna bestia jesteś , wysoka i szczupła. Ciemnowłosa ) więcej nie wiem 2. Charakter walet mieczy/ Kapłanka/ Księżyc inteligentna, sprytna i zaradna, posiadająca mądrość życiową w sobie, która wie jak powinno się postępować,ale czy tak robi to już inna sprawa. Starasz się być sprawiedliwa i uczciwa w życiu. Bywasz również tajemnicza, skryta. Ukrywasz często emocje jakie w Tobie siedzą 3. Aspekty uczuciowo-seksualne 8 kijów/ 7 monet/ Moc no no no, działasz czasem pod wpływem impulsu emocjonalnego bez zastanowienia. Jesteś bardzo namiętna i zmysłowa i bardzo możliwe,że masz czasem różne przygody . Kierujesz się w relacjach "tym czymś". Jeśli czujesz że coś iskrzy to działasz ) a potem czekasz na rezultat. Potrafisz być cierpliwa i czekać również. Ciekawe połączenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 hehe, aż mnie kusi, żeby to skomentować, ale się powstrzymam jeszcze Arbogast jest niezły z tym opisem uczuciowym. uśmiałam się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 U Arbo Kapłan to zawsze świntuch, ja tego nie rozkminiam Wygląd: Księżyc, IV buław, IX buław - wysoka, coś myślę 170-175, smukła na pewno, kobieca, długowłosa, może lekko falowane te włosy, ciemny blond, takie pod brąz, oczy jasne brązowe albo zielone, nie garbisz się, a włosy to rozpuszczone, odgarniać lubisz Charakter: Rycerz Buław, Giermek Buław, V mieczy - noooo żywo tu imprezy, znajomi, cięte riposty wujka staszka, jesteś złośliwa, ale przede wszystkim energia Cię rozpiera, gaduła, walczysz o swoje bez pardonu, czasem podstępnie, intrygantka, ploty lubisz Aspekty seksualno-uczuciowe: III kielichów, III denarów, X kielichów - kochliwa jesteś, chyba czasem nawet tak, że nie możesz się zdecydować, w którym tu się kochać bardziej XD Kręci Cię zaradność i bycie złotą rączką, jak seks to tylko w związku, zresztą do tego zmierzasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 1. Wygląd zewnętrzny...Gwiazda,4 denarów,3 denarów...jesteś piękną dziewczyną,bardzo kobiecą,taką w sam raz,zarysowane bioderka i kształtne średniej wielkości piersi...szatynka oczy brązowe...włosy do ramion... 2. Charakter...2 denarów,10 denarów,5 denarów....jesteś zmienna,elastyczna i czasem niezdecydowana,szczera, bardzo rodzinna,lubisz poszerzać swoją wiedzę,trochę lękliwa... 3. Aspekty uczuciowo-seksualne ...as buław,6 buław,rycerz denarów....ta sfera życie jest dla Ciebie równie ważną,jesteś pełna wyrozumiałości jeżeli chodzi o partnera,także namiętna,zaspokojenie partnera równie ważne jak Twoje...seks tylko z osobą którą darzysz uczuciem,odczuwasz radość bycia ze sobą i z uznanie ze strony partnera,kochasz stałość,wierność, zaufanie,ciepło,zażyłość, ...ale również niezależność i wolność.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 odpowiedź dam jutro wieczorem, może się ktoś jeszcze skusi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 za chwilę odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Arbo Wygląd:Król buław - król pucharów - paź mieczy Charakter: 3 buław - 5 pucharów - kapłanka Uczuciowo i seksualnie: Król mieczy - kapłan - rycerz denarów Ja sądzę, że wyglądasz starzej niż masz w rzeczywistości, ale jesteś zadbana, długie włosy brązowe, szczupła - do pierwszej części się przyczepię nie wyglądam staro, a wręcz odwrotnie, nikt nie chce mi dać 18 lat, a co dopiero 24, wszędzie pytają mnie o dowód - ciągle się staram wyglądać starzej (mocniejszy makijaż, buty na wysokim obcasie), ale skutek żaden :zeby:na: Lubisz przygody niewątpliwie, choć działasz nieco pochopnie przez co nie raz się parzysz, lubisz się nieco poużalać nad sobą - czasami mi się zdarza , skrywasz w sobie wielkie namiętności, gdy nikt nie widzi - odsłaniasz je... na pewno nie brakuje Ci mądrości życiowej - z tym się zgodzę, ponoć stara dusza ze mnie Specjalnie uczuciowa to Ty nie jesteś... uczuć Ci specjalnie nie potrzeba do dobrej zabawy, papież mówi, że lubisz poświntuszyć, a związkach stawiasz na stronę praktyczną, Tobie bardziej zależy, by facet umiał naprawić cieknący kran niż żeby koleżanki sikały na jego widok... - mega racja praktycyzm przede wszystkim Userka 1. Wygląd zewnętrznyKrólowa kijów/ as kijów/ 5 kijów Piękna bestia jesteś , wysoka i szczupła. Ciemnowłosa ) więcej nie wiem - czy taka piękna to ja nie wiem hehehe ale wysoka i szczupła to fakt, kolor włosów też jak najbardziej trafiony 2. Charakter walet mieczy/ Kapłanka/ Księżyc inteligentna, sprytna i zaradna, posiadająca mądrość życiową w sobie, która wie jak powinno się postępować,ale czy tak robi to już inna sprawa. Starasz się być sprawiedliwa i uczciwa w życiu. Bywasz również tajemnicza, skryta. Ukrywasz często emocje jakie w Tobie siedzą 3. Aspekty uczuciowo-seksualne 8 kijów/ 7 monet/ Moc no no no, działasz czasem pod wpływem impulsu emocjonalnego bez zastanowienia. Jesteś bardzo namiętna i zmysłowa i bardzo możliwe,że masz czasem różne przygody . Kierujesz się w relacjach "tym czymś". Jeśli czujesz że coś iskrzy to działasz ) a potem czekasz na rezultat. Potrafisz być cierpliwa i czekać również. Ciekawe połączenie Cornelia Wygląd: Księżyc, IV buław, IX buław - wysoka, coś myślę 170-175, smukła na pewno, kobieca, długowłosa, może lekko falowane te włosy, ciemny blond, takie pod brąz, oczy jasne brązowe albo zielone, nie garbisz się, a włosy to rozpuszczone, odgarniać lubisz - specjalistka Charakter: Rycerz Buław, Giermek Buław, V mieczy - noooo żywo tu imprezy, znajomi, cięte riposty wujka staszka, jesteś złośliwa, ale przede wszystkim energia Cię rozpiera, gaduła, walczysz o swoje bez pardonu, czasem podstępnie, intrygantka, ploty lubisz - wyciągnęłaś wszystkie moje wady Aspekty seksualno-uczuciowe: III kielichów, III denarów, X kielichów - kochliwa jesteś, chyba czasem nawet tak, że nie możesz się zdecydować, w którym tu się kochać bardziej XD Kręci Cię zaradność i bycie złotą rączką, jak seks to tylko w związku, zresztą do tego zmierzasz Arivo 1. Wygląd zewnętrzny...Gwiazda,4 denarów,3 denarów...jesteś piękną dziewczyną,bardzo kobiecą,taką w sam raz,zarysowane bioderka i kształtne średniej wielkości piersi...szatynka oczy brązowe...włosy do ramion... - hehe piersi nie mam prawie wcale, dzięki Bogu ktoś wymyślił push up'a 2. Charakter...2 denarów,10 denarów,5 denarów....jesteś zmienna,elastyczna i czasem niezdecydowana,szczera, bardzo rodzinna,lubisz poszerzać swoją wiedzę,trochę lękliwa... 3. Aspekty uczuciowo-seksualne ...as buław,6 buław,rycerz denarów....ta sfera życie jest dla Ciebie równie ważną,jesteś pełna wyrozumiałości jeżeli chodzi o partnera,także namiętna,zaspokojenie partnera równie ważne jak Twoje...seks tylko z osobą którą darzysz uczuciem,odczuwasz radość bycia ze sobą i z uznanie ze strony partnera,kochasz stałość,wierność, zaufanie,ciepło,zażyłość, ...ale również niezależność i wolność.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 coś oczywiście popierniczyłam z QUOTE - wybaczcie każdy coś trafił najbliżej mojej ciemnej strony była Cornelia - ukłony hehe mogę dodać, że mam prawie 170, bo 167 cm i chudzielec ze mnie straszny, stąd śladowe ilości pewnych dwóch części ciała włosy brązowe, czasami czarne - w zależności od nałożonej farby, oczy zielone dzięki za udział w ćwiczeniu dla każdego punkcik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 oj chyba sporo trafiłam nio to fajnie bo już zaczynałam wątpić w siebie hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 gratulacje dla innych i dziękuję za punkcik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 O, cieszę się, że mi się udało trafić sporo :D:D Bardzo dobre ćwiczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts