ramzes69 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 jak w tytule: jaki jest ramzes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 wygląd zewnętrzny: Koło Fortuny/ Sąd/ Cesarz Hmmm te pierwsze karty jakieś ciężkie, ale cesarz to postawny facet, o ciemnych włosach, przystojny, wysoki . Może masz boski wygląd skoro Sąd charakter: 3 monety/ as kijów/ Papież konserwatywny, uczciwy ceniący sobie moralność, odpowiedzialność i lojalność. Mądry i sumienny. Potrafisz sie skupić na ciężkiej pracy, jesteś wytrwały i nie uciekasz od trudności. Cenisz sobie spokój, w sytuacjach nagłych gdzie tzreba podjąć decyzje, rozważasz, i zastanawiasz się, kierując się rozsądkiem i rozwagę Uczuciowość: as pucharów/ 3 puchary/ Gwiazda jesteś wrażliwy, uczuciowy i zwracający uwagę na piękne panie w otoczeniu . Namiętny i delikatny, ale i lojalny. starasz się być fair. Wiele uczuć wkladasz w seks, który musi być połączony z uczuciem, zauroczeniem chociazby. Starasz się w uczuciach nie ranić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 wygląd zewnętrzny:Koło Fortuny/ Sąd/ Cesarz .... Może masz boski wygląd skoro Sąd no to zaczęliśmy całkiem fajnie:D zobaczymy co dalej wyjdzie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Dalej jestem ja, a mi się karty gorsze pojawiły Wygląd V kielichów, Giermek Buław, VII buław - na ciemno się nosisz, masz brzuch piwosza albo nadwagę? Silny jesteś i taki chłop na szkwał! Włosy chyba się kręcą, krótkie, płowe brązowe, ze skłonnościami do zakoli Charakter VIII buław, As kielichów, VI mieczy - aktywny bardzo, zastoju to ty nie lubisz, wciąż poszukujesz nowych rozwiązań, intelektualista, masz swoje pasje, hobby jakieś, w którym się spełniasz, racjonalista ze skłonnościami do idealizacji, artysta może? Uczucia i seks: VII mieczy, III buław, As denarów - oj, chyba kogoś oszukaliśmy kiedyś? jesteś otwarty na romanse czy tam flirty niezobowiązujące, ale stałego związku to Ty nie szukasz, aczkolwiek jesteś otwarty na ludzi. koleżeński 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 (edited) Dalej jestem ja, a mi się karty gorsze pojawiły Wygląd V kielichów, Giermek Buław, VII buław - na ciemno się nosisz, masz brzuch piwosza albo nadwagę? Silny jesteś i taki chłop na szkwał! Włosy chyba się kręcą, krótkie, płowe brązowe, ze skłonnościami do zakoli Charakter VIII buław, As kielichów, VI mieczy - aktywny bardzo, zastoju to ty nie lubisz, wciąż poszukujesz nowych rozwiązań, intelektualista, masz swoje pasje, hobby jakieś, w którym się spełniasz, racjonalista ze skłonnościami do idealizacji, artysta może? Uczucia i seks: VII mieczy, III buław, As denarów - oj, chyba kogoś oszukaliśmy kiedyś? jesteś otwarty na romanse czy tam flirty niezobowiązujące, ale stałego związku to Ty nie szukasz, aczkolwiek jesteś otwarty na ludzi. koleżeński no mniej optymistycznie, ale też ciekawie;)może jeszcze ktoś się skusi:D Edited January 28, 2011 by ramzes69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arivo Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 1. Wygląd zewnętrzny...król Pucharów,6 buław,Królowa buław..Mężczyzna lekko po 40 stce. Prosto się trzymasz....trochę jakbyś połknął kijek,na zewnątrz dostojny,swoją postawą sprawiasz wrażenie kogoś do kogo trzeba podchodzić z szacunkiem i rezerwą...raczej szczupły,rozbudowana górna partia mięśni,szatyn z siwymi pasmami włosów... oczy piwne,lubisz nosić jakieś nakrycie głowy..... 2. Charakter...księżyc,2 mieczy,król buław... Marzyciel atakowany przez niespokojne myśli,idee,artystyczna dusza...może nawet uprawiasz twórczość artystyczną...inteligentny,brakuje Ci wewnętrznego spokoju...władczy,wierzysz w siebie i swoje umiejętności,schlebiasz sobie....lubisz jak inni Cię chwalą... nerwowy 3. Aspekty uczuciowo-seksualne...paź mieczy,Rycerz buław,9 buław...tu zmienność ,raz chłodny w relacjach,,a innym razem gorący i namiętny...w uczuciach ostrożny,sparzony na błędach.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 może jeszcze ktoś się skusi;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Erza Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 1. wygląd zewnętrzny: Król buław, As pucharów, IX monet - ciaaaacho przystojny, dobrze zbudowany, zadbany i to widać, dziewczyny się za Tobą oglądają 2. charakter VI monet, Diabeł, V pucharów - różnorodny, lubisz przebywać w towarzystwie, jesteś nieraz inicjatorem jakiś spotkań, imprez, ale niekiedy lubisz pobyć sam ze sobą, pomyśleć i trochę się poużalać nad sobą 3. aspekty uczuciowo-seksualne: As mieczy, IV mieczy, Królowa Pucharów - sex jedynie z miłości, inna opcja nie wchodzi w grę, wylewny nie jesteś, dużo rzeczy skrywasz w sobie, być może przez nowo poznane osoby odbierany jesteś jako niemiły, chłodny, wycofany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 hehe;)jutro dam odp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 ehh no ciekawa jestem co się sprawdzi hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 USERKA wygląd zewnętrzny: Koło Fortuny/ Sąd/ Cesarz Hmmm te pierwsze karty jakieś ciężkie, ale cesarz to postawny facet, o ciemnych włosach, przystojny, wysoki . Może masz boski wygląd skoro Sąd BRUNET, 185, DOŚĆ DOBRZE ZBUDOWANY, ALE CZY BOSKI TO NIE WIEM:D charakter: 3 monety/ as kijów/ Papież konserwatywny, uczciwy ceniący sobie moralność, odpowiedzialność i lojalność. Mądry i sumienny. Potrafisz sie skupić na ciężkiej pracy, jesteś wytrwały i nie uciekasz od trudności. Cenisz sobie spokój, w sytuacjach nagłych gdzie tzreba podjąć decyzje, rozważasz, i zastanawiasz się, kierując się rozsądkiem i rozwagę JESTEM WTRWAŁY I NIE UCIEKAM PRZED NICZYM, ALE SPOKÓJ TYLKO CZASEM CENIĘ A W NAGŁYCH SYTUACJACH DZIAŁAM IMPULSYWNIE I NIE KIERUJĘ SIĘ ROZSĄDKIEM TYLKO INTUICJĄ Uczuciowość: as pucharów/ 3 puchary/ Gwiazda jesteś wrażliwy, uczuciowy i zwracający uwagę na piękne panie w otoczeniu . Namiętny i delikatny, ale i lojalny. starasz się być fair. Wiele uczuć wkladasz w seks, który musi być połączony z uczuciem, zauroczeniem chociazby. Starasz się w uczuciach nie ranić WRAŻLIWY, UCZUCIOWY TO SIĘ ZGADZA, NAMIĘTNY RACZEJ ZAWSZE ALE NIE ZAWSZE DELIKATNY;)LOJALNY JAK NAJBARDZIEJ I DALEJ RESZTA TEŻ SIĘ ZGADZA;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 CORNELIA Wygląd V kielichów, Giermek Buław, VII buław - na ciemno się nosisz, masz brzuch piwosza albo nadwagę? Silny jesteś i taki chłop na szkwał! Włosy chyba się kręcą, krótkie, płowe brązowe, ze skłonnościami do zakoli OJ TU TO POJECHAŁAŚ BRZUCHA NIE MA, NADWAGI TEŻ NIE, SILNY RACZEJ W GRANICACH ROZSĄDKU, WŁOSY RACZEJ PROSTE, KRÓTKIE, CZARNE I KOMPLETNIE BEZ TENDENCJI DO ZAKOLI;) Charakter VIII buław, As kielichów, VI mieczy - aktywny bardzo, zastoju to ty nie lubisz, wciąż poszukujesz nowych rozwiązań, intelektualista, masz swoje pasje, hobby jakieś, w którym się spełniasz, racjonalista ze skłonnościami do idealizacji, artysta może? AKTYWNOŚĆ SIĘ ZGADZA, CZASEM PODEJRZEWAM, ŻE MAM ADHD, ALE WŁAŚCIWIE MI TO NIE PRZESZKADZA;) MAM SWOJE PASJE I JESTEM RACJONALISTĄ ALE ZDARZA MI SIĘ BUJAĆ W OBŁOKACH:P ZDOLNOŚCI ARTYSTYCZNYH BRAK, CHYBA, ŻE JA O CZYMŚ NIE WIEM... Uczucia i seks: VII mieczy, III buław, As denarów - oj, chyba kogoś oszukaliśmy kiedyś? jesteś otwarty na romanse czy tam flirty niezobowiązujące, ale stałego związku to Ty nie szukasz, aczkolwiek jesteś otwarty na ludzi. koleżeński NIE OSZUKALIŚMY NIKOGO:) JAKIEŚ KIEDYŚ MAŁE KŁAMSTEWKA MOGŁY SIĘ ZDARZYĆ ALE NIC PONADTO, NIE JESTEM W OGÓLE OTWARTY NA NIEZOBOWIĄZUJĄCE FLIRTY I JEŻELI JUŻ TO SZUKAM STAŁEGO ZWIĄZKU ALE JESTEM OTWARTY NA LUDZI I RACZEJ KOLEŻEŃSKI;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 (edited) ARIVO 1. Wygląd zewnętrzny...król Pucharów,6 buław,Królowa buław..Mężczyzna lekko po 40 stce. Prosto się trzymasz....trochę jakbyś połknął kijek,na zewnątrz dostojny,swoją postawą sprawiasz wrażenie kogoś do kogo trzeba podchodzić z szacunkiem i rezerwą...raczej szczupły,rozbudowana górna partia mięśni,szatyn z siwymi pasmami włosów... oczy piwne,lubisz nosić jakieś nakrycie głowy.....DO 40 TO JESZCZE DUUŻO BRAKUJE;)PROSTO SIE TRZYMAM ALE BEZ PRZESADY, NIE WYMAGAM SZCZEGÓLNEGO SZACUNKU, ALE MOŻLIWE ŻE MOJA POSTAWA TAKIE ZACHOWANIE WYWOŁUJE, GÓRNA PARTIA MIĘŚNI JAK TO U FACETÓW JEST W ZWYCZAJU JEST TROCHĘ BARDZIEJ ROZBUDOWANA;) SIWYCH WŁOSÓW NIE MA, NIE MÓWIĄC O PASMACH:D NIE LUBIĘ NAKRYĆ GŁOWY:) 2. Charakter...księżyc,2 mieczy,król buław... Marzyciel atakowany przez niespokojne myśli,idee,artystyczna dusza...może nawet uprawiasz twórczość artystyczną...inteligentny,brakuje Ci wewnętrznego spokoju...władczy,wierzysz w siebie i swoje umiejętności,schlebiasz sobie....lubisz jak inni Cię chwalą... nerwowy NIESPOKOJNE MYŚLI SIĘ ZDARZĄJĄ ALE GENERALNIE JESTM OPTYMISTĄ I SZYBKO PRZECHODZĄ,DUSZA ARTYSTYCZNA NIE ZA BARDZO, ALE MAM DOŚĆ WYSOKO ROZWINIĘTE POCZUCIE ESTETYKI,WEWNĘTRZNEGO SPOKOJU RZECZYWIŚCIE NIERAZ NIE MA I CZASEM POWĄTPIEWAM WE WŁASNE MOŻLIWOŚCI, ZDARZA SIĘ NAWET ŻE NIESŁUSZNIE, LUBIĘ PRZEWODZIĆ W STADZIE I PODOBNO NAWET MI TO WYCHODZI 3. Aspekty uczuciowo-seksualne...paź mieczy,Rycerz buław,9 buław...tu zmienność ,raz chłodny w relacjach,,a innym razem gorący i namiętny...w uczuciach ostrożny,sparzony na błędach.... CHŁODNY MOŻE NA POCZĄTKU ALE TO TEŻ ZALEŻY OD KOBIETY, A W ZWIĄZKU TO RACZEJ NAMIĘTNY I GORĄCY WYŁĄCZAJĄC JEDEN PRZYPADEK, W TEJ CHWILI DOŚĆ OSTROŻNY RZECZYWIŚCIE W UCZUCIACH Edited January 31, 2011 by ramzes69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 (edited) ERZA 1. wygląd zewnętrzny: Król buław, As pucharów, IX monet - ciaaaacho przystojny, dobrze zbudowany, zadbany i to widać, dziewczyny się za Tobą oglądają O WYGLĄDZIE SIĘ NIE WYPOWIEM BO TO BY BYŁO NIEOBIEKTYWNE, ALE GENERALNIE MI SIĘ PODOBA TA INTERPRETACJA:D 2. charakter VI monet, Diabeł, V pucharów - różnorodny, lubisz przebywać w towarzystwie, jesteś nieraz inicjatorem jakiś spotkań, imprez, ale niekiedy lubisz pobyć sam ze sobą, pomyśleć i trochę się poużalać nad sobą TUTAJ ZE WSZYSTKIM SIĘ ZGADZAM, RZECZYWIŚCIE NIERAZ LUBIE POBYĆ SAM 3. aspekty uczuciowo-seksualne: As mieczy, IV mieczy, Królowa Pucharów - sex jedynie z miłości, inna opcja nie wchodzi w grę, wylewny nie jesteś, dużo rzeczy skrywasz w sobie, być może przez nowo poznane osoby odbierany jesteś jako niemiły, chłodny, wycofany TUTAJ TEŻ WŁAŚCIWIE WSZYSTKO SIĘ ZGADZA I PRZEZ NIEKTÓRYCH JESTEM ODBIERANY POCZĄTKOWO JAKO NIEMIŁY, ALE TO WYNIKA GŁÓWNIE Z TEGO ŻE NIE LUBIĘ SIĘ ROZWODZIĆ NIEPOTRZEBNIE NAD SPRAWAMI OCZYWISTYMI TYLKO ZAŁATWIĆ SPRAWĘ JEDNYM SZUBKIM I ZDECYDOWANYM RUCHEM;) Edited January 31, 2011 by ramzes69 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Cholera... Widać zawsze ktoś musi nie trafić maksymalnie, teraz na mnie padło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramzes69 Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Cholera... Widać zawsze ktoś musi nie trafić maksymalnie, teraz na mnie padło zdarza się najlepszym;) w każdym razie dziękuję wszystkim za uwagę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 sporo trafilam o dziwo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 jak Ty sie wyrazasz userka! JAKA DZIWO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 jak Ty sie wyrazasz userka! JAKA DZIWO! heheehe samo sie napisało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts