Josimi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 poproszę jeszcze o portret psychologiczny dla mojego Synka, ma na imię Natan i urodził się 12.08.2005r. Usłyszałam od wróżki, że ma bardzo źle dobrane imię do swojej daty urodzin ... z góry dziękuję za pomoc, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 a ja ci powiem tak na marginesie byś się nie przejmowała tymi bzdetami - skoro mi sie podoba imię Natan to znaczy ze to wyśmienite imię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josimi Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 No podzielam Twój gust :) jednak gdzieś tam w sercu matki pojawił się niepokój ... jak to matka, chcę dla niego jak najlepiej i dlatego myślę, że jeśli mogę coś zmienić ... to powinnam to zrobić aby ułatwić mu życie ... już teraz widzę kilka rzeczy o których wspomniała wróżka i stąd te pytania i rozmyślania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 ależ wróżka zapewne była mało rozgarnięta a numerologia i tka sie kupy nie trzyma, a ty zauważyłaś bo chciałaś to zauważyć i masz... o! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josimi Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 owszem siła sugestii może być potężna, jednak nie tak łatwo mnie zwieść na manowce. Wystarczyło jedno zdanie i już wiedziałam, że mówi o moim dziecku. Celowo na seansie nic sama z siebie nie mówiłam, nie potwierdzałam, nie zaprzeczałam więc też nie mogła się mną sugerować. Więc jeśli mówisz że numerologia nie trzyma się kupy to w takim razie jak wytłumaczyć iż to co powiedziała jest odzwierciedleniem głównych cech mojego dziecka ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 a to wróżyła ci tylko o dziecku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josimi Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Nie, najpierw numerologia: moja, później dziecka, później byłego narzeczonego, później nazwy firmy, później tarot i runy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 no a tylkko o dziecku ci pasowało ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josimi Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Nie wszystko Aleś dociekliwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts