Guest carolinew86 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Tan sen śnił mi sie krótko po jego śmierci: Cała akcja snu wydawała mi sie jak w realu wiec śpie budze się i widze ja ciemny kot wskakuje mi na łóżko bałam się go (że zaatakuje mnie) budził we mnie nieprzyjemne uczucia po chwili do pokoju wbiegł jasny kot duzo wiekszy puchaty i przepedził tego ciemnego z mojego łóżka i połozył mi sie w nogi gdy uniosłam wzroku w progu moich drzwi siedział na krześle JP2( tak jak czasem księża gdy nie ma konfesionału) i był ubrany w czerwono szate spytał się mnie Kim dla ciebie jestem a ja odparlam Wszystkim ! i na tym sen sie skończył i nastąpiło prawdziwe obudzenie się.Co to może znaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest carolinew86 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 hm ktos zinterpretuje prosze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest carolinew86 Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 naprawde nikt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts