kamil591 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Witam wczoraj przyśniła mi się mała dziewczynka (12 lat). Pewien głos powiedział, że to moja siostra. Jestem jedynakiem. Co to może oznaczać?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satrahuart Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 jak już pisałem w sb, nie każdy sen musi mieć znaczenie symboliczne lecz mogło to odwzorować twoje ukryte obawy bądź samotność która w tobie tkwi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 jak już pisałem w sb, nie każdy sen musi mieć znaczenie symboliczne lecz mogło to odwzorować twoje ukryte obawy bądź samotność która w tobie tkwi. Nie chcę się czepiać, ale to zdanie przeczy samo sobie ;P Żaden sen nie jest pozbawiony znaczenia. Zwykle za pomocą symboli pokazuje to, co dzieje się wewnątrz nas samych. Witam wczoraj przyśniła mi się mała dziewczynka (12 lat). Pewien głos powiedział, że to moja siostra. Jestem jedynakiem. Co to może oznaczać?? Opisz sen dokładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil591 Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 No to opowiadam ;D Jest jakiś pokój pusty. Widzę dziewczynkę - około 12 lat. Jakiś głos mówi: to Twoja siostra. No i ja ją przytuliłem. Paranoja normalnie ;DD Był strasznie krótki, ale zapamiętałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANEI Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Potrzebujesz bliskości i miłości nie bój się wprost manifestować uczuć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts