Guest AngeloYasmine Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Witam.Chciałabym sie dowiedziec co to jest sznur karmiczny?.Od niedawna intersuję sie numerologia i tutaj na forum czytając posty natknęłam się przy czytaniu o miłości karmicznej ,że dane osoby łączy sznur karmiczny.Co to jest i jesli łaczy, to jak to zerwać??? Dziekuję za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 sznur karmiczny określiłabym jako powiązanie karmiczne miedzy dwoma osobami, a inaczej dług karmiczny, który łączy z kimś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AngeloYasmine Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 A Userko jak przeciąć to powiązanie,bo ztego co czytałam to chyba ja mam takie powiazanie z jedną osobą i to mnie męczy już stąd moje pytania.Dziekuje za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PanDawid Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Właśnie... Możesz coś więcej napisać o tych związkach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daffne Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 A Userko jak przeciąć to powiązanie,bo ztego co czytałam to chyba ja mam takie powiązanie z jedną osobą i to mnie męczy już stąd moje pytania.Dziekuje za pomoc Powiem od razu, że jeśli łączy nas karma z kimś to najlepiej uciekać od takiej relacji bo ta przynosi wiele problemów, rozczarowań, ale i radości. Zwłaszcza karma miłości 8/26 oraz 7/16. karma 8/26 oznacza, że dana osoba w swoim życiu czeka na prawdziwą miłość i nie spocznie póki jej nie znajdzie. Tak więc może być wiele rozstań gdy dotrze do nas, że to nie miłość, ale i powrotów bo jednak żyć bez siebie się nie da. Trudne to powiązania bo nie dają bardzo często stabilnej miłości. Takie relacje najlepiej definitywnie uciąć i trzeba byłoby wytrwać w postanowieniu, być konsekwentnym by ponownie z tęsknoty się nie władować w to samo, jednak wymaga to wiele siły i zaparcia bo ciągnąć będzie bardzo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PanDawid Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Dzięki za odpowiedź. Chociaż nie jest ona kierowana bezpośrednio do mnie to i tak pewne rzeczy mogą się przydać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AngeloYasmine Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Bardzo dziekuję za pomoc kochana jesteś Userko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts