Jump to content

sznur karmiczny co to jest???

Guest AngeloYasmine

Recommended Posts

Guest AngeloYasmine

Witam.Chciałabym sie dowiedziec co to jest sznur karmiczny?.Od niedawna intersuję sie numerologia i tutaj na forum czytając posty natknęłam się przy czytaniu o miłości karmicznej ,że dane osoby łączy sznur karmiczny.Co to jest i jesli łaczy, to jak to zerwać??? Dziekuję za pomoc

Guest AngeloYasmine

A Userko jak przeciąć to powiązanie,bo ztego co czytałam to chyba ja mam takie powiazanie z jedną osobą i to mnie męczy już stąd moje pytania.Dziekuje za pomoc

A Userko jak przeciąć to powiązanie,bo ztego co czytałam to chyba ja mam takie powiązanie z jedną osobą i to mnie męczy już stąd moje pytania.Dziekuje za pomoc

Powiem od razu, że jeśli łączy nas karma z kimś to najlepiej uciekać od takiej relacji bo ta przynosi wiele problemów, rozczarowań, ale i radości. Zwłaszcza karma miłości 8/26 oraz 7/16. karma 8/26 oznacza, że dana osoba w swoim życiu czeka na prawdziwą miłość i nie spocznie póki jej nie znajdzie. Tak więc może być wiele rozstań gdy dotrze do nas, że to nie miłość, ale i powrotów bo jednak żyć bez siebie się nie da. Trudne to powiązania bo nie dają bardzo często stabilnej miłości. Takie relacje najlepiej definitywnie uciąć i trzeba byłoby wytrwać w postanowieniu, być konsekwentnym by ponownie z tęsknoty się nie władować w to samo, jednak wymaga to wiele siły i zaparcia bo ciągnąć będzie bardzo...