Jump to content

Trumna+pierścień+mężczyzna

Guest pechowa

Recommended Posts

Kryzys w relacji? W związku chyba nie jest tak, jak byś chciała albo jak Ci się wydaje?

8+25+28/25

33+17

klucz bocian

14

lis

nie znam kontekstu, ale wygląda, że nastąpi rozstanie z powodu zdrady,nieszczerości :(

napisz coś więcej?

Edited by Mirunia

Guest pechowa

też tak odczytałam spytałam tylko kart co dziś mnie czeka z naciskiem na miłość....otóż jestem sama aczkolwiek byłam w związki z kimś 5 lat on się bawił a ja się łudziłam ze coś z tego będzie,teraz ponoć ma tam kogoś ona naciska na ślub a jemu pewnie się nie śpieszy...eh...no to powiedziałąm mu won...wczoraj ktoś do mnie dzwonił z nr prywatnego .....a dziś w nocy ok 2 ktoś dzwonił (nie zdążyłam odebrac)na drugi tel nr ma tylko moja psiapsiuła i on ....ale nie mogę zobaczyć bo mam rozwalony wyswietlacz...tyle ;)

Trumna+Pierścionek - myśli o rozstaniu, rozpamiętywanie rozstania... razem z panem pokazują, że dzisiejszy dzień spędzisz na rozmyślaniu o panu i o waszym rozstaniu.

Guest pechowa
Trumna+Pierścionek - myśli o rozstaniu, rozpamiętywanie rozstania... razem z panem pokazują, że dzisiejszy dzień spędzisz na rozmyślaniu o panu i o waszym rozstaniu.

hmmm właściwie to tylko chwilkę myślałam o nim czy to on nie dzwonił......a dziś będziemy obchodzić rodziców rocznicę ślubu a wieczorem....wstępnie jestem umówiona z kolegą....,,dobrym,,kolegom czy do spotkania dojdzie się okaże.....hmmm dziwne.

a w 33 + 17 nadzieja na nowy,lepszy początek? Na poprawę relacji? a w lisie, że to tylko złudzenie?

Guest pechowa
a w 33 + 17 nadzieja na nowy,lepszy początek? Na poprawę relacji? a w lisie, że to tylko złudzenie?

hmm czyli już nic nie kumam......bo właściwię już piję z rodzicami i nie rozmyślam o nim....hmm hmm o co chodzi....

dzień wygladal tak :

1 w nocy telefon nie wiadomo od kogo mysli ze to ex

2 poznałam i internecie miłego chłopaka

3 juz opijam rocznice slubu z rodzina

4 moze wieczorne spotkanie z kolega hmmm hmm

Guest pechowa

no nie szukam tam miłości.....ale dopytałam kart czy to on do mnie dzwonił wyciagnełam KRZYŻ hmmmm a może on dzwonił bo nie chce rozstania a moze dzwonił bo się z tamtą rozstał hmmmm ehhh idę pić dalej co zrobic dzieki wam

,..ale dopytałam kart czy to on do mnie dzwonił wyciagnełam KRZYŻ

a to może znaczyć tylko tyle, że nie masz kontroli nad tą sytuacją

Życzę miłego dnia :)

Guest pechowa

a no nie mam słuchajcie odezwał się i faktycznie to on dzwonił czego chciał nie wiem poszło pare epitetow i to chyba koniec.Ostatecznie mi napisal spier....no i tyle takze on moze mial nadzieje a z mojej strony the end.