Guest pechowa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 pytanie co dziś się wydarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) Kryzys w relacji? W związku chyba nie jest tak, jak byś chciała albo jak Ci się wydaje? 8+25+28/25 33+17 klucz bocian 14 lis nie znam kontekstu, ale wygląda, że nastąpi rozstanie z powodu zdrady,nieszczerości napisz coś więcej? Edited January 30, 2011 by Mirunia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 też tak odczytałam spytałam tylko kart co dziś mnie czeka z naciskiem na miłość....otóż jestem sama aczkolwiek byłam w związki z kimś 5 lat on się bawił a ja się łudziłam ze coś z tego będzie,teraz ponoć ma tam kogoś ona naciska na ślub a jemu pewnie się nie śpieszy...eh...no to powiedziałąm mu won...wczoraj ktoś do mnie dzwonił z nr prywatnego .....a dziś w nocy ok 2 ktoś dzwonił (nie zdążyłam odebrac)na drugi tel nr ma tylko moja psiapsiuła i on ....ale nie mogę zobaczyć bo mam rozwalony wyswietlacz...tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Trumna+Pierścionek - myśli o rozstaniu, rozpamiętywanie rozstania... razem z panem pokazują, że dzisiejszy dzień spędzisz na rozmyślaniu o panu i o waszym rozstaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Trumna+Pierścionek - myśli o rozstaniu, rozpamiętywanie rozstania... razem z panem pokazują, że dzisiejszy dzień spędzisz na rozmyślaniu o panu i o waszym rozstaniu. hmmm właściwie to tylko chwilkę myślałam o nim czy to on nie dzwonił......a dziś będziemy obchodzić rodziców rocznicę ślubu a wieczorem....wstępnie jestem umówiona z kolegą....,,dobrym,,kolegom czy do spotkania dojdzie się okaże.....hmmm dziwne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Trumna+Pierścionek - myśli o rozstaniu, rozpamiętywanie rozstania... razem z panem pokazują, że dzisiejszy dzień spędzisz na rozmyślaniu o panu i o waszym rozstaniu. a w 33 + 17 nadzieja na nowy,lepszy początek? Na poprawę relacji? a w lisie, że to tylko złudzenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 a w 33 + 17 nadzieja na nowy,lepszy początek? Na poprawę relacji? a w lisie, że to tylko złudzenie? hmm czyli już nic nie kumam......bo właściwię już piję z rodzicami i nie rozmyślam o nim....hmm hmm o co chodzi.... dzień wygladal tak : 1 w nocy telefon nie wiadomo od kogo mysli ze to ex 2 poznałam i internecie miłego chłopaka 3 juz opijam rocznice slubu z rodzina 4 moze wieczorne spotkanie z kolega hmmm hmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 też tak odczytałam spytałam tylko kart co dziś mnie czeka z naciskiem na miłość.... To miłości chyba nie wyciśniesz z tych kart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 no nie szukam tam miłości.....ale dopytałam kart czy to on do mnie dzwonił wyciagnełam KRZYŻ hmmmm a może on dzwonił bo nie chce rozstania a moze dzwonił bo się z tamtą rozstał hmmmm ehhh idę pić dalej co zrobic dzieki wam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 ,..ale dopytałam kart czy to on do mnie dzwonił wyciagnełam KRZYŻ a to może znaczyć tylko tyle, że nie masz kontroli nad tą sytuacją Życzę miłego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 co to znaczy że nie mam kontroli?znaczy że to był on tak?oj nic nierozumiem ......wzajemnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Dziewczynki już chyba wiem o co chodziło.....MIAŁAM NADZIEJE NA SPOTKANIE CHYBA WIECZORNE Z KTÓREGO NIC NIE WYPALIŁO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 a no nie mam słuchajcie odezwał się i faktycznie to on dzwonił czego chciał nie wiem poszło pare epitetow i to chyba koniec.Ostatecznie mi napisal spier....no i tyle takze on moze mial nadzieje a z mojej strony the end. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts