Veroniczka Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Prosiłabym o portret dla siebie , Weronika 23.02.92 r . Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancol Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Prosiłabym o portret dla siebie , Weronika 23.02.92 r . Dziękuje i pozdrawiam Hej Pulito, przepraszam, że odpisuję z opóźnieniem ale jakoś ostatnio brak czasu mnie zaskoczył... no ale jak tam portret: Dzieciństwo i wczesna młodość kreuje się pod silnym wpływem matki. Mogłaś w tym czasie być gadułą, hmmm... lubiłaś sobie pogadać, chociażby po to by zwrócić na siebie uwagę Mogły się pojawić problemy w okresie dojrzewania, np. trudności w zaakceptowaniu siebie. Jeśli posiadasz rodzeństwo to mogły być w tym okresie konflikty. I chyba nie do końca dogadywałaś się z rówieśnikami. Troszkę taka zamknięta w sobie. Dojrzałość to już kobiecość. Możesz stać się opiekunką lub doradcą. W tym okresie może pojawić się silne zainteresowanie ezoteryką w szególności Tarotem, numerologią lub czymś podobnym. Możesz mieć zawód związany z przyrodą bądź pomaganiem innym. Dodatkowo w tym okresie będziesz poznawać siebie i rozwijać się duchowo, ale nie zapomnisz też o swojej rodzinie, która będzie dla Ciebie wyjątkowo ważna:) Ostatni etap to całkowita akceptacja swojej osoby (włącznie z wadami i zaletami). Takie pogodzenie się z życiem i jego ciągłymi zmianami. Może zaczniesz podróżować w tym okresie Generalnie bardzo pozytywnie Twój największy problem to hm... Twoja kobiecość i aspekty z nią związane... co mam na myśli? że albo możesz negować swoją kobiecość + obawy przed tym, czy dasz sobie radę jako matka, żona i kochanka lub za bardzo skupiasz sie na kwestiach kobiecych czyli ciuszki, makijaż itp. I chyba nie lubisz sprzątać, prać, zmywać i wykonywac tych wszystkich "kobiecych" czynności ))) Raczej jesteś świadoma swych problemów i chcesz je "przepracować". Masz także talenty w postaci zdolności przywódczych. Potrafisz dążyć do wyznaczonego celu. Mogłabyś pracować "słowem i radą". Nie lubisz spoczywać na laurach Twoja misja to heeh... wiedza tajemna, jeśli podążysz tą drogą, to przyniesie Ci ona w życiu wymierne korzyści Dodatkowo musisz troszkę popracować nad relacjami z mamą. Achaś... no i mamusią przydało by się w życiu zostać )) Pomoże Ci w tym dar obdarowywania ludzi i najbliższych, miłością. Masz także zdolność, do tego by pracować nawet w wyjątkowo ciężkich warunkach - nic Cię nie złamie Hmm... w handlu też mogłabyś się odnaleźć. Będziesz szczęśliwa gdy często dane Ci będzie dyskutować z inteligentnymi ludźmi na dość mądre tematy :)Nie lubisz jak się w okół Ciebie pojawia bałagan (na każdych poziomach życia ) Postrzegasz siebie jako człowieka sprawiedliwego, który zawsze przestrzega obowiazujących norm i zachowań. Choć momentami pojawia się myśl... "a co by było gdyby....?" Inni natomiast widzą energiczną, aktywną i dość władczą osóbkę. Wiedzą, że jeśli jest problem to Ty go będziesz potrafiła rozwiązać. No i takiego pracusia w Tobie widzą... I tyle, jeszcze raz sorki za spóźnienie, Pozdrawiam, Ania 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veroniczka Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Aniu dziękuje Ci pięknie za to co napisałaś. Wiele z tych słów jest prawdą, i powiem szczerze pracusiem jestem ale z domieszką lenistwa. Hehe, z tym tarotem.. I wgl.. No też prawda.. Wcześnie z tym zaczęłam :-) No ale cóż. Jeszcze raz dziękuje ! :-* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancol Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Aniu dziękuje Ci pięknie za to co napisałaś. Wiele z tych słów jest prawdą, i powiem szczerze pracusiem jestem ale z domieszką lenistwa. Hehe, z tym tarotem.. I wgl.. No też prawda.. Wcześnie z tym zaczęłam :-) No ale cóż. Jeszcze raz dziękuje ! :-* Bardzo proszę ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts