sovilo Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Byłam na placu takim gdzie dookoła były kamienice,robiło się ciemno,chyba oglądałam coś w sklepach razem z narzeczonym,nagle akcja snu zdecydowanie przeszła na moją osobę stałam gdzieś na uboczu tego placu a z ust wychodziły mi rybie łuski duże kolorowe(pomyślałem,że są piękne) strasznie drapały mnie w gardle lekko dusiły i w nieskończoność wypluwałam je .Nawet jak wstałam miałam to uczucie bardzo realistyczny sen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovilo Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Bardzo proszę o interpretację mojego snu. Sławomirze pomóż proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Witam! Moim zdaniem jest to sen na infekcję gardła albo górnych dróg oddechowych ale dlaczego akurat rybie łuski to nie wiem. Pozdrawiam: Sławomir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 A mnie się to silnie kojarzy z jakaś fałszywością w słowach. Z Twoich ust wychodzi coś co uważasz za piękne, jednak towarzyszy Ci przy tym spory dyskomfort. Taki konflikt wewnętrzny, czy słodzić komuś żeby nie zrobić mu przykrości, czy być szczerą z samą sobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sovilo Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Dziękuję serdecznie w moim życiu zaistniała faktycznie sytuacja gdzie muszę mówić piękne rzeczy,choć nieprawdziwe, to się kłóci z moją naturą,a z drugiej strony mam przewlekłą infekcje gardła. Serdecznie dziękuję za zainteresowanie i odpowiedz.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts