Guest pechowa Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 szukam pracy pytanie brzmi jak potoczą się sprawy zawodowe w najbliższym czasie? hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Byłoby miło, gdybyś spróbowała najpierw sama zinterpretować. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 aaa to mam napisać ...no właśnie pisze bo cos nie potrafię ale ok hmm jest w internecie mało opisów kart ale z tego co znalazłam że jest ciężko ale dostanę pracę przez koleżankę blisko domu?yyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) 36+9+4/22 Krzyż+kwiaty+dom / droga 9+13 bukiet+dziecko 22 droga 36 wzmacnia 9 - zatem możesz się spodziewać zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną. Dziecko i droga troszkę osłabia "stabilność zawodową" w 4(dom)- być może dostaniesz pracę na czas określony, próbny może pól etatu lub bez formalnej umowy i (22) chyba to nie będzie docelowy etat- chyba, że się wykażesz poprzez nabycie nowych umiejętności, kursy, szkolenia itd. Edited January 31, 2011 by Mirunia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 wiecie co się wydarzyło.....wczoraj zadzwoniła babka z propozycją spotkania w sprawie pracy praca ta sama co poprzednio ale.....chyba nic z tego bo....to dosc daleko od mojego domu i dojazd fatalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 wiecie co się wydarzyło.....wczoraj zadzwoniła babka z propozycją spotkania w sprawie pracy praca ta sama co poprzednio ale.....chyba nic z tego bo....to dosc daleko od mojego domu i dojazd fatalny. Jaki z tego wniosek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pechowa Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) ja tu się ucze stawiać karty czy pomagacie interpretować bo nie wiem czy dobrze trafiłam?.....a taki że karty cos tam pokazały..oj oj.... Edited February 1, 2011 by pechowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirunia Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) Jaki z tego wniosek? a taki że karty cos tam pokazały..oj oj.... Otóż pytałam co wg Ciebie karty "Krzyż+kwiaty+dom" pokazały? Po zdarzeniu warto przeanalizować rozkład ponownie i odnieść się do niego. Nazwać to, ubrać w zdania, stworzyć opowieść. Spróbuj nadać tym kartom logiczny ciąg, sens. Jeśli tego nie zrobisz nic z tej nauki nie pozostanie ani Tobie ani mnie. No chyba,że się mylę wszak też nie mam doświadczenia. Edited February 1, 2011 by Mirunia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts