metalbear Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 witam miałem dzisiaj ciekawe sny. Z powodu choroby(spore przeziębienie ;]) mam problem z oddzieleniem jednego od drugiego także opiszę tylko intrygujący fragment, żeby nie mieszać: Siedziałem na moim łóżku, w moim pokoju w mieszkaniu rodziców (musiałem przyjechać w odwiedziny). Obok mnie siedział mój niedoszły pasierb-młodzieniec, którego bardzo lubię i uważam za bardzo inteligentnego. nie pamiętam o czym rozmawialiśmy, ale w pewnym momencie wziąłem do ręki piłę chyba chirurgiczną i zacząłem amputować sobie lewą rękę parę centymetrów za nadgarstkiem. wrażenia były bardzo realistyczne, czułem nawet wibracje kości kiedy je piłowałem. zabieg szedł gładko, piła była ostra, jednakże pod sam koniec trochę się męczyłem-ostatnie ruchy wykonywałem bardzo powoli i precyzyjnie, gdyż nie chciałem uszkodzić przy okazji materaca-łóżka, na którym leżała moja ręka. po odcięciu jej powiedziałem młodemu: "później mi ją przyszyjesz", ale w ferworze dalszych wydarzeń (nie będę ich opisywał bo nie pamiętam co jest z którego snu- w skrócie gonitwy po mieście. raz ja kogoś goniłem potem ktoś mnie potem jazda pociągiem i inne takie) przyczepiłem ją sobie sam, naciągnąłem na nią obcisły rękaw bluzy i... była w pełni sprawna;] pozdrawiam i z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts