Grrr Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Śniło mi się, że jestem w ciąży.. a raczej widziałam siebie z dużym brzuchem, trzymającą się za rękę z mężczyzną który mi się podoba, On był ojcem tego dziecka, bardzo byłam zadowolona i On też- bylismy zakochani w sobie.. Staliśmy na plaży, i patrzyliśmy w piękne morze- błekitne urocze..o zachodzie słońca.. Co to oznacza?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PanDawid Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. Kobieta śniąca, że jest ciężarna powinna oczekiwać odd życia czegoś nowego, spełnią się jej życzenia; Kiedy, widzi siebie w ciąży może dostać szansę na szczęście materialne, musi wykazać się jednak rozwagą. Mężczyzna lub męskość jest pradawnym symbolem świadomości, rozumu, intelektu, zapału i woli z czym często wiążą się takie cechy jak twardość i asertywność. Czyli w życiu czekają Cię zmiany, jeśli wykażesz sie rozumem, zapałem, twardością to czeka Cię szczczęście i spełnienie planów, zamierzeń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grrr Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Dziękuję pięknie:) a jeszcze chciałam zapytać.. czy odnośnie tego Mężczyzny- czy to może być znak.. że być może z nim będę..- coś na wzór snu proroczego?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 (edited) Jest to sen życzeniowy - pokazujący Twoje ciche nadzieje na stworzenie związku z tym mężczyzną. Ciąża/dziecko, jest spoiwem, czymś co łączy dwoje ludzi. Ogólnie romantyczna atmosfera snu zdradza Twoją naturę i skłonności do marzeń o takim zabarwieniu Pozdrawiam. echh panw.dawid, nie mieszaj proszę Cię sennikowymi hasełkami czy to może być znak.. że być może z nim będę..- coś na wzór snu proroczego?? Bardzo mało prawdopodobne. Edited February 1, 2011 by Sephira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PanDawid Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 A tak chciałem zaszpanować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grrr Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 zapytałam czy sen jest proroczy- bo czasem miewałam.. takie sny.. Ale widać moja podświadomośc płata mi figla.. i wyszło to czego bym pragneła.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 To nie jest płatanie figla... Tak właśnie działa podświadomość. A na pytanie czy sen jest proroczy nikt nie zna odpowiedzi (a jeśli już twierdzi że zna, to ja bym mu nie ufała:>). Jeśli coś ma się zdarzyć, to się zdarzy, ale wszystko w swoim czasie. Jeżeli Ty czujesz od niego miętę/rumianek i nie można wykluczyć, że on po cichu nie czuje też czegoś do Ciebie, to może i z czasem do czegoś dojdzie, ale osobiście nie ufałabym w powiązanie następstw uczuć dwojga ludzi ze snem. Trzeba uważać, żeby nie popełnić nadinterpretacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts