Grrr Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Śniło mi się, że jestem w ciąży.. a raczej widziałam siebie z dużym brzuchem, trzymającą się za rękę z mężczyzną który mi się podoba, On był ojcem tego dziecka, bardzo byłam zadowolona i On też- bylismy zakochani w sobie.. Staliśmy na plaży, i patrzyliśmy w piękne morze- błekitne urocze..o zachodzie słońca.. Co to oznacza?? Cytuj
Gość PanDawid Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione. Kobieta śniąca, że jest ciężarna powinna oczekiwać odd życia czegoś nowego, spełnią się jej życzenia; Kiedy, widzi siebie w ciąży może dostać szansę na szczęście materialne, musi wykazać się jednak rozwagą. Mężczyzna lub męskość jest pradawnym symbolem świadomości, rozumu, intelektu, zapału i woli z czym często wiążą się takie cechy jak twardość i asertywność. Czyli w życiu czekają Cię zmiany, jeśli wykażesz sie rozumem, zapałem, twardością to czeka Cię szczczęście i spełnienie planów, zamierzeń Cytuj
Grrr Napisano 1 Lutego 2011 Autor Napisano 1 Lutego 2011 Dziękuję pięknie:) a jeszcze chciałam zapytać.. czy odnośnie tego Mężczyzny- czy to może być znak.. że być może z nim będę..- coś na wzór snu proroczego?? Cytuj
Sephira Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Jest to sen życzeniowy - pokazujący Twoje ciche nadzieje na stworzenie związku z tym mężczyzną. Ciąża/dziecko, jest spoiwem, czymś co łączy dwoje ludzi. Ogólnie romantyczna atmosfera snu zdradza Twoją naturę i skłonności do marzeń o takim zabarwieniu Pozdrawiam. echh panw.dawid, nie mieszaj proszę Cię sennikowymi hasełkami czy to może być znak.. że być może z nim będę..- coś na wzór snu proroczego?? Bardzo mało prawdopodobne. Edytowane 1 Lutego 2011 przez Sephira Cytuj
Grrr Napisano 1 Lutego 2011 Autor Napisano 1 Lutego 2011 zapytałam czy sen jest proroczy- bo czasem miewałam.. takie sny.. Ale widać moja podświadomośc płata mi figla.. i wyszło to czego bym pragneła.. Cytuj
Sephira Napisano 1 Lutego 2011 Napisano 1 Lutego 2011 To nie jest płatanie figla... Tak właśnie działa podświadomość. A na pytanie czy sen jest proroczy nikt nie zna odpowiedzi (a jeśli już twierdzi że zna, to ja bym mu nie ufała:>). Jeśli coś ma się zdarzyć, to się zdarzy, ale wszystko w swoim czasie. Jeżeli Ty czujesz od niego miętę/rumianek i nie można wykluczyć, że on po cichu nie czuje też czegoś do Ciebie, to może i z czasem do czegoś dojdzie, ale osobiście nie ufałabym w powiązanie następstw uczuć dwojga ludzi ze snem. Trzeba uważać, żeby nie popełnić nadinterpretacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi