ellqa Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 śniło mi się że pojechałam do Polski z chłopakiem (teraz jestem w Anglii) i byliśmy w miejscu gdzie było dużo ludzi, słabo to pamiętam ale była to chyba jakaś impreza pod gołym niebem...szłam sama i spotkałam mojego bardzo dobrego znajomego, oboje bardzo się cieszyliśmy z przypadkowego spotkania, ja się rzuciłam na niego żeby się przytulić a po tym odwróciłam się do tyłu zobaczyć czy mój chłopak nie jest przypadkiem zazdrosny chociaż i tak Go nie widziałam...chwilkę pogadaliśmy i mój kolega dał mi buty...nie pamiętam żebym je ubierała ale jak popatrzyłam później na stopy to miałam na sobie te właśnie buty - czarne jakby adidasy z czarnymi sznurówkami (zasznurowane buty)....bardzo się z nich cieszyłam i ze spotkania kolegi...teraz wiem że w śnie widziałam bardziej męskie niż damskie buty na swoich nogach ale we śnie o niczym takim nie myślałam tylko bardzo się cieszyłam o co tu chodzi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ellqa Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 czy nikt mi nie pomoże w interpretacji??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts