Gosiunia3636 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Witam miałam nietypowy sen a mianowicie śnił mi się mój ojciec który ganiał mnie po domu z siekierą i prawdopodobnie chcił mi zrobić krzywdę. wcześniej rozmawaiłam z moją zmarłą ciocią i widziałam zmarłą babcię ciocia w śnie żżyła i wyglądała świetnie natomiast babcia nie żyła i nie wyglądała za dobrze... dozmawiając z ciocią poszłam po jej wnuczkę (małe dzieciątko teraz) i wziełam je na rączki i poszłam do kuchni z nim do cioci moiej mamy i matki dziecka lecz gdy na nie spojrzałam nie widziałam go... wiem że piszę trochę haotycznie ,, ale dziwby był ten sen i nie potrafię go zinterpretować a mam wrażenie że miał mi coś przekazać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Postaraj się ten sen uporządkować i dokładnie opisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts