Piwetshka Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Z gory przepraszam za brak Polskich znakow ale przebywam za granica i komputer do ktorego mam dostep takich nie posiada. Za ortografie rowniez przepraszam . Moj sen zaczal sie od tego ze lezalam na lozku z moim bylym partnerem z ktorym bylam 4 lata i zasnelam kiedy obudzilam sie okazalo sie ze urodzilam dziecko chociaz nie mialam wczesniej brzucha , byla to dziewczynka . Nie moglam uwierzyc w to sie stalo i mowie do partnera ze przeciez biore tabletki on odpowiada mi na to ze nie mam sie co dziwic skoro kupuje tabletki za 8 zl ja oburzylam sie i wykrzyczalam mu ze kupuje tabletki za prawie 60zl.Wyszlismy z mieszkania. Szlam ulica z dzieckiem na rekach pozawijanym w potargane stare kocyki , byly partner szedl szybkim krokiem przedemna kiedy zawolalam go zeby dal mi cos do zawiniecia dziecka on odburknal cos niemile i wbiegl do kamienicy , ja probujac owinac dziecko lepiej w te szmaty upuszczam je i dopiero kiedy dwie mijajace mnie kobiety patrza na sytuacje z pod byka zaczynam krzyczec i lamentowac zawijam dziecko w gazety i ide w strone kamienicy . Wtedy ze wszad nadjezdzaja karetki pogotowia podbiegam do lekaza i mowie ze dziecko mi upadlo podaje mu je i mowie ze nie pamietam porodu i nawet nie wiem czy jest moje on na to ze tak jest moje bo on byl przy porodzie zapytal czy jestem corka Izabeli zeby sie upewnic . Czesto snia mi sie dziwne sny ale ten nie daje mi spokoju dodam ze z moim bylym nie lacza mnie zadne sentymenty wrecz nie lubie tego czlowieka i nie rozumiem dlaczego to bylo akurat jego dziecko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwetshka Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Podnosze moze ktos jednak znajdzie chwile zeby zainteresowac sie moim snem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts