sierrad Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Proszę o interpretację mojego snu. śnił mi się nagrobek mojego pochowanego męża, na którym nie było żadnych napisów. Pozdr. Cytuj
sierrad Napisano 4 Lutego 2011 Autor Napisano 4 Lutego 2011 To znaczy co masz na myśli "skromnie". Więcej nie mogę nic dodać. Nie znalazłam w żadnym senniku odpowiedzi. A bardzo interesuje mnie interpretacja mojego snu, ponieważ ostatnio śnią mi się także inne przykre rzeczy. W tym śnie na nagrobku jest jakby zamazany napis. Mam teraz różne myśli. Mam lęk, że może się coś przykrego wydarzyć. Cytuj
Sephira Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Nawet jeśli coś by miało się wydarzyć, to nie z powodu snu. A odnośnie sposobu opisywania snów polecam lekturę regulaminu działu: 4. JAK OPISYWAĆ SNY?Opisując sen, należy ująć wszystko, co tylko pamiętamy. Czasem drobiazg ma kolosalne znaczenie dla całości interpretacji. Oprócz detali, ważne są również uczucia, które im towarzyszyły. * miejsce: Równie ważną informacją jest opis różnic pomiędzy rzeczywistością a snem (jeśli śnisz o miejscu, które znasz, ale wykonujesz w śnie czynności odbiegające od tego co robisz w nim w rzeczywistości) * osoby: W przypadku gdy śnisz o osobach, napisz jakie relacje Cie z nimi wiążą (gdy je znasz) lub co interesującego było w ich wyglądzie, zachowaniu, słowach (gdy śnisz o nieznajomych). Opisz uczucia towarzyszące spotkaniu z nimi * uczucia: Opisz jak najdokładniej to co czułeś sniąc swój sen. Im dokładniejsza będzie ta informacja, tym łatwiej będzie interpretatorom odczytać przekaz Twojego snu. * czas i przestrzeń W śnie dominował jakiś kolor? Napisz o tym, to ważny szczegół. Równie ważne jest określenie czasu (przeszłość, przyszłość, teraźniejszość, pora dnia, pogoda, * wiek Określenie wieku, jest Twoją decyzja, ale perspektywa jest zmienna w zależności od zdobytego doświadczenia, a interpretatorowi może pomóc spojrzeć na sen Twoimi oczami. Gdy na wstępie wiadomo, ze jesteś matką dwojga dzieci, a nie nastoletnim licealista, dużo łatwiej jest zinterpretować Twój sen. 5. INFORMACJE OGÓLNE: * Nie opisuj snów innych osób. Brak istotnych szczegółów na temat odczuć i wrażeń, może zniekształcić interpretację. * Weź pod uwagę, że interpretator nie zna Cię osobiście, warto więc na bieżąco uczestniczyć w interpretacji - korygować opis swojego snu, odpowiedzieć na pytania pomocnicze, wprowadzić szczegóły, których wcześniej nie pamiętałeś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi