antubis12 Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Akcja wioska Kolega mówi ze chodzą protestanci Idą do mnie biore ich ksiązki sztuk 3 dała mi je przeglądam a tam o szatanie rytuały Mysle zabiore im Spale je ,i tak zrobiłem zaniosłem je do domu Przychodzie a ona chce z powrotem ksiązki i powiedziałem ze myślałem ze dała mi za darmo Zaczyna odchodzić ja błogosławcie cie w imie ojca i syna i ducha Pojawia się ksiądz i kropi ja woda swiencona Śmieje się muwie bóg i tak pokona zło nic muwie Jezus baranek pokona szatana zlo I w tedy zmieniła się jej oczy stały się wężowe żółte zaczęła się złości Miałem zamiar użyć egzorcyzmu ale sen się skończył Cytuj
Sephira Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Masz świadomość, że to że jesteś bardzo zdecydowany i konsekwentny bardzo się komuś nie podoba. Cytuj
antubis12 Napisano 5 Lutego 2011 Autor Napisano 5 Lutego 2011 faktycznie od roku czasu na różnych forach można powiedzieć ze apostołuje i wszystko czytam na temat objawień maryjnych nawet mam konto na gloria tv Gloria.tv: objawienia w kibeho Cytuj
Sephira Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Często spotykasz się z krytyką a nawet złością, gniewem innych osób... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi