antubis12 Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Akcja wioska Kolega mówi ze chodzą protestanci Idą do mnie biore ich ksiązki sztuk 3 dała mi je przeglądam a tam o szatanie rytuały Mysle zabiore im Spale je ,i tak zrobiłem zaniosłem je do domu Przychodzie a ona chce z powrotem ksiązki i powiedziałem ze myślałem ze dała mi za darmo Zaczyna odchodzić ja błogosławcie cie w imie ojca i syna i ducha Pojawia się ksiądz i kropi ja woda swiencona Śmieje się muwie bóg i tak pokona zło nic muwie Jezus baranek pokona szatana zlo I w tedy zmieniła się jej oczy stały się wężowe żółte zaczęła się złości Miałem zamiar użyć egzorcyzmu ale sen się skończył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Masz świadomość, że to że jesteś bardzo zdecydowany i konsekwentny bardzo się komuś nie podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antubis12 Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 faktycznie od roku czasu na różnych forach można powiedzieć ze apostołuje i wszystko czytam na temat objawień maryjnych nawet mam konto na gloria tv Gloria.tv: objawienia w kibeho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Często spotykasz się z krytyką a nawet złością, gniewem innych osób... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts